CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28658890
|
2007. június 20.
|
|
|
Hozzávalók: 1 kávéskanál egész köménymag, 1 fej hagyma, 1 evőkanál liszt, 1 liter víz, 1 dl tej, só, olaj.
Egy evőkanál olajon pirítjuk a köménymagot, amíg kipattogzik, majd a liszttel paprikás rántást készítünk, felengedjük vízzel. Hozzátesszünk az egész hagymát, sózzuk és a habja elfövése után kis lángon 15 percig főzzük. Olajon pirított, apró kenyérkockát szórunk rá tálaláskor.
Az almás palacsintához a szokásos palacsinta tésztához reszelt almát keverünk. Kevés olajon megsütjük, őrölt fahéjjal, vaníliás porcukorral megszórva tálaljuk.
Jó étvágyat kívánunk!
|
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|