Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.28. csütörtök
Gedeon, Johanna
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28654336
   « Vissza

Böllérleves2

 « Receptek 
2008. augusztus 29.
 
Böllérleves2 Hozzávalók: 40 dkg dagadó, 1,5 kg csont, 30 dkg véres hurka, 30 dkg májas hurka, 30 dkg leveszöldség, 2 nagy fej hagyma héjastól, 3 gerezd fokhagyma zúzva, 3 szem porrátört szegfűbors, 1 mokkáskanálnyi őrölt bors, 1 teáskanálnyi majoránna, só ízlés szerint. A megmosott csontot 2 l vízben, kuktában 25 percig főzzük, majd leszűrjük. A csontlébe tesszük az apró kockára vágott húst, a felkarikázott zöldséget, a zúzott fokhagymát, a két egész hagymát, a fűszereket, és puhára főzzük. Mikor a hús megfőtt, hozzáadjuk a közben átsütött, majd lehéjazott hurkát karikára vágva. Egyet forralunk rajta, és kész.
 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez