CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28662499
|
2008. augusztus 29.
|
|
|
Csirkemell citromosan
Hozzávalók: 4 csirkemell, 5 dkg vaj, 1 citrom, 1 evőkanál liszt, 1 dl tejföl, só
A megtisztított, csíkokra vágott csirkemellet vajon, kevés sóval megforgatjuk, majd vízzel puhára pároljuk. Mielőtt teljesen megpuhult volna, kis reszelt citromhéjjal ízesítjük. A lisztet simára keverjük a tejföllel, behabarjuk a csirkét, majd citromlével savanyítjuk. Még öt percig rotyogtatjuk lassú tűzön. Gombás rizzsel tálaljuk.
Gombás rizs: a többször átmosott rizst dupla annyi vízzel felöntjük és vékony gombaszeletekkel összekeverve, majoránnát beleszórva, fedő nélkül főzzük, míg a leve elforr. Lefedjük, és kb. 10 percig állni hagyjuk.
|
|
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|