CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28785615
|
2006. szeptember 20.
|
|
|
Hozzávalók: 12 db paradicsom, 4 nagyobb főtt burgonya, 10 dkg juhtúró, 1 tojás, 1 evőkanál tejföl, 1 reszelt hagyma, 5 dkg vaj, só, bors, pirospaprika, reszelt sajt.
A paradicsomokat kivájjuk, belsejüket szitán áttörjük. A főtt krumplit lereszeljük, összedolgoazzuk a túróval, tojással, tejföllel, a reszelt hagymával, sóval, borssal, pirospaprikával, majd a paradicsomokba töltjük. Vajjal megkent tűzálló tálba tesszük, ráöntjük az áttört paradicsomot, pár vajdarabkát, megszórjuk a sajttal és a sütőben megsütjük.
Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|