Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.04.19. péntek
Emma
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28775339
   « Vissza

Horoszkóp (december 21. – január 20.)

 « Horoszkóp, asztrológia 
2009. december 11.
 

Kos (III. 21.- IV. 20.)

Erősnek és bátornak érzi magát, mégis legbelül borzasztóan magányos. Talán azért, mert leginkább a széllel szemben megy, csakhogy megmutassa, Ön még erre is képes. Higgye el, nem kell bizonygatnia, jobban mondva nem így kell bizonygatnia, hogy nagyszerű ember. Utazásra vágyik, napfényre, melegre, szórakozásra. Sajnos egyelőre be kell érnie egy-egy görbe éjszakával. Ne eméssze azon magát, hogy másnak miért jobb, mint Önnek. Ez felesleges energiapocsékolás. Tartogassa erejét, nemsokára szüksége lesz igazán rá!

 

Bika (IV. 21.- V. 20.)

Tervei megvalósításához szövetségesekre találhat. Talán észre sem veszi, de két nagyszerű ember áll közvetlenül Ön mellett. Mindhármuk céljai megegyeznek, így örömmel tárgyalják ki az élet nagy dolgait. Persze abban is egyetértenek, hogy csak nehézségek és sok-sok áldozathozatal útján érthetők el a kívánt eredmények, célok. Fontos, hogy a filozófiai beszélgetések építő jellegűek legyenek, mert könnyen önsajnálatba – „nekem milyen nehéz” – torkollhat egy-egy eszmecsere. A hónap alkalmas arra, hogy mérleget készítsen tényszerűen a megtett és a „meg kellett volna tenni, de nem tettem” dolgokról.

 

Ikrek (V. 21.- VI. 21.)

Megérhet Önben a gondolat, hogy tanulnia kéne valami újat. Kezdje el nézegetni az iskolákat, tanfolyamokat és kezdjen el szelektálni, mert egyszerre túl sok minden is érdekelheti. Ne feledje, nem az a cél, hogy minél több tanfolyamra iratkozzon be, hanem az, hogy amit elkezdett, azt be is tudja fejezni. Ebben a hónapban kitűnően rálát mások és saját pénzügyi helyzetére, kitűnő tanácsokat tud most adni, érdemes lesz Önhöz fordulni. Most rendbe teheti a számlákat, az elmaradásokat, a papírügyeket, mindent, ami ahhoz kell, hogy új évet nyisson és egy elmúlt évet zárjon.

 

Rák (VI. 22.- VII. 22.)

Elmúltak az ünnepek, és most látja át, hogy milyen sok munkával járt az ünnepekre való készülődés. Elfáradt a sok sürgés-forgásban, mégis hiányzik a karácsonyi vacsora családi hangulata. Anyagilag kissé sokat költött, januárban viszont meg kell húzni a nadrágszíjat. Ez nem esik nehezére, mert nem vágyik túl sokra. Elég egy forró, gőzölgő tea, egy kényelmes fotel és egy jó könyv a feltöltődéshez, és persze ahhoz, hogy ne költsön feleslegesen. Csinálja azt, amit a legjobban szeret, szórakoztassa magát és közvetlen környezetét régi szép emlékek felidézésével.

 

Oroszlán (VII. 23.- VIII. 23.)

Felelősségteljes és olykor nehéz döntéseket kell hoznia fontos dolgokban. Nincs egyedül, sokan segítenek Önnek helyesen dönteni. Főként munkahelyváltással kapcsolatos ügyek ezek. Az ég is támogatja a sikerek felé vezető úton. Legyen határozott és kérje ki kollégái, barátai véleményét. Valamilyen nagy dobásra számíthat, kinevezik, vagy magasabb pozícióba helyezik át. Végre elismerik a munkáját és képességeit úgy, ahogyan Ön megálmodta. Ügyeljen a hosszú távú részletes tervezésre, mert mindent aprólékosan, gondosan át kell értékelni ahhoz, hogy megtarthassa új helyét.

 

Szűz (VIII. 24.- IX. 23.)

Munka, munka, munka! Feladat, feladat hátán. Ez várhat Önre a Bak havában. Ha nincs párja, most munkahelyén megtalálhatja az Önhöz illő partnert. Leendő partnerét onnan ismeri majd fel, hogy érdekeik, határozott céljaik szinte egy és ugyanazok. Próbáljon meg egy kicsit azért pihenni is, leginkább egy wellness hétvége tenne jót, egy kis úszás, egy kis friss levegőn való séta. Ne feledje, Önnek különösen fontos a jó egészségi állapot megtartása! Tény, hogy minden ideje be lesz osztva, mégis kellemes és mozgalmas hónapra számíthat!

 

Mérleg (IX. 24.- X. 23.)

Ez a hónap hasonló lesz ahhoz a népmeséhez, amikor a királylány vitt is ajándékot, meg nem is. Igazán kettős, „mérleges” érzelmekre számíthat. Rendben is van, meg nem is. Régi családi titok kerülhet a felszínre, melynek nem örül túlzottan. Ön, aki szereti a harmóniát – még akkor is, ha csak a harmónia látszata van meg –, nehezen viseli a nehéz helyzeteket. Most aztán töprenghet azon, hogy hogyan oldja meg a békétlen állapotot. Ezzel együtt azonban stabilitás várható, főként a megszokott, általános dolgokkal kapcsolatban. Érdekes időszaknak néz elébe. Legjobb, ha szembenéz mindennel, ami Ön elé kerül mostanában!

 

Skorpió (X. 24.- XI. 22.)

Ha már évek óta rágódik egy réges-rég elmúlt kapcsolatán, lassan ideje lenne megemésztenie az elmúlás tényét. Munkájába temetkezve próbálja oldani fájdalmát, ezzel azonban még mélyebbre temeti csak a megoldásra váró, feldolgozatlan terheket. Ne feledje, Ön mérhetetlenül erős személyiség, csoportosítsa át az erőit úgy, hogy azokkal legbensőbb félelmeire világíthasson rá. Szedje össze a bátorságát és zárja le a múltat. Kezdjen egy új és tiszta lapot, ha így tesz, szárnyai nőnek a megtisztulás folyamatának végén.

Nyilas (XI. 23.- XII. 21.)

Csendes időszak várható. Élvezi az új év téli csendjét. Nagy dolgokra ébredhet rá, csak úgy minden előjel nélkül. Összefüggéseket láthat meg, kibogozhat rejtett gordiuszi-csomókat. Ne törekedjen a belátásra, meglátásra, mert úgyis megtörténik magától. Egy kellemes ünnepen van túl, és egy kellemes hónap elé néz. Most ne vezessen, ne akarjon, csak hagyja a dolgokat megtörténni Ön körül. Ez a helyes hozzáállás a Bak havában.

 

Bak (XII. 22.- I. 20.)

Nehézkesen, félszegen kezeli társas kapcsolatait. A diplomácia megtanulása Önnek nehéz feladat, hiszen hozzá szokott, hogy tényeket közöljön szárazon, burkolatlanul. Most mégis szembenézve legnagyobb félelmével, a kiszolgáltatottságtól való félelemmel, meg kell tanulnia érzelmeit is kifejezésre juttatni, vagy mások érzelmeit is figyelembe venni. Ön egy stabil pont mások életében, de nem mindegy, hogy akadályként felhúzott falat, vagy bölcs, mindent túlélő tölgyet látnak Önben. Legyen empatikusabb önmagával és másokkal is egyaránt.

 

Vízöntő (I. 21.- II. 19.)

A Bak havában látni fogja a különbséget önmaga elvárásai, reményei és a külvilág elvárásai, reményei között. Rádöbben, hogy Ön sokkal nagyobb léptékben gondolkodik, mint ahogyan környezete. Nem tehet mást, mint megtanul lépcsőfokról lépcsőfokra haladni, mert ezt a gyors sebességet kevesen tudják tartani. Lassítson és meglátja, olyan szövetségesekre találhat, akik segítenek világmegváltó terveinek megvalósulásában. Ön egy ötletember, akinek rengeteg terve, újító gondolata van, de ehhez szüksége van olyasfajta emberekre is, akik képesek kidolgozni, és földi szintre hozni, megvalósítani terveit.

 

Halak (II. 20.- III. 20.)

Lelke, érzései nincsenek túlzottan kapcsolatban a külvilággal. Teszi a dolgát, rendezi mindennapjait, eközben azonban kizárja lelkét a történésekből. A megszokottság lehet, hogy biztonságot ad sérülékeny lelke leplezésére, mégsem élhet egész életében a másvilágon. Első lépés, hogy elhiggye, Önnek is joga van az élethez, a földi boldoguláshoz és boldogsághoz. Leginkább egy Oroszlántól, egy Bikától tanulhatná meg az élet szeretetének mikéntjét. Ne habozzon, kérdezze meg, más hogyan csinálja. A gyermek is másolja a szülei szokásait, mielőtt magáévá teszi azokat. Itt az ideje Önnek is ezt tennie.

Laki Beáta (06-70-310-1974)

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez