Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.29. péntek
Auguszta
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28661656
   « Vissza

Horoszkóp (március 21-től április 20-ig)

 « Horoszkóp, asztrológia 
2010. március 29.
 

Kos (III. 21.- IV. 20.)

Ön, mondhatni Erőben áll! Megfogalmazott, konkrét céljai vannak. A kos-jegyet a Nap bolygója fényesíti, uralkodó bolygója a Mars pedig a jó barát Oroszlán jegyében áll a hónap közepén. Miközben azon fáradozik, hogy megvalósítsa a tervezett célt, szerettei azt szeretnék elérni, ha több időt töltene velük. Kissé kellemetlenül érzi magát emiatt, és úgy érzi, érzelmileg zsarolják ezáltal. Természetesen a végén úgyis a saját feje után megy, és nem hagyja magát lebeszélni arról, amit éppen meg akart csinálni. Munkahelyén egy-két közepesen nehéz helyzettel találhatja szemben magát, melyek megoldásán törheti a fejét.

 

Bika (IV. 21.- V. 20.)

Összeköti valakivel szó szerint az életét e hónapban. Persze nem házasságra kell itt gondolni, csupán szoros köteléket ápol vagy egy jó baráttal, vagy egy kellemesen perzselő új szerelem érkezik az életébe, és sülve-főve együtt akarnak lenni egymással. Kedvező időszak, valódi feltöltődés, sokféle izgalmas, tavaszi élmény vár Önre ebben a hónapban. Egyetlen dologtól retteg mostanság, a magánytól és ezt az érzést megpróbálja minél inkább elkerülni. A bolygók támogatják ebben, és nem hagyják egyedül. Ráér kicsit később foglalkozni az egyedülléttől való félelem érzésével.

 

Ikrek (V. 21.- VI. 21.)

Megízlelheti a kényelmes élet mítoszát. Új, jómódú partnerre találhat, aki szinte a tenyerén hordozza majd. Egyetlen egy probléma lehet csupán a másik fél részéről hosszú távon e kapcsolattal, hogy Ön csak egy megállónak tekinti a kényelemes lustálkodást és nem végállomásnak. Az Ikrek lételeme a mozgás, tudatosítsa ezt minél előbb partnerében. Ha Ön menni akar, nincs ember fia – vagy lánya –, aki ebben megakadályozhatná. Töltődjön fel a kényelemből, aztán ismét kelljen útra. Vigyázzon, Ön se akarja kényelemszerető partnerét mozgásra bírni.

 

Rák (VI. 22.- VII. 22.)

Visszahúzódik a rákocska a páncéljába. Elvonul, hogy érzékeny lelkét védelmezhesse. Kitől, vagy mitől fél ennyire? Talán Ön sem tudja igazán eldönteni, hogy mi rémíti meg jobban, az, ha minden eddigi dolog megváltozik Ön körül és a nehézségek ezáltal elillannak, vagy ha minden marad a régi felállás szerint, pont úgy, ahogy most egyáltalán nem érzi jól magát. A teremtőereje beindításához elmélkednie kéne azon, hogy lelkének hosszú távon mi tenne igazán jót. Simogató, megnyugtató szavakra és kezekre lenne szükség ahhoz, hogy legalább kinézzen abból a páncélból.

 

Oroszlán (VII. 23.- VIII. 23.)

Itt vagyok Én, de hová tűntek a többiek? – kérdezi döbbenten. Úgy érzi, hogy lemaradt valami fontos dologról, hogy lekésett egy találkozót, vagyis, hogy el van csúszva az élete a külvilági sebességhez képest. Ne aggódjon, egy kis idő után helyreáll a rend és vissza is kerül a megérdemelt pozíciójába. Ha nem tudja elfoglalni magát mással, foglalkozzon önmagával. Versenyezzen önmagával, döntse meg saját rekordját bármiben, amihez kedve van. Fénylő ékkő Ön akkor is az élet színpadán, ha éppen senki nem nézi ezt az ékkövet.

 

Szűz (VIII. 24.- IX. 23.)

Döntés elé kényszerül egy fontos helyzetben. Két érzés között dilemmázik, két feladatot kéne megoldania, feloldania, az egyik oldalon az önbecsülése a tét, a másik oldalon a felelősségérzete van megkérdeztetve. Egyik oldalra sem dőlhet igazán, mert mindkét oldalban fel kell ismernie önmagát. E döntés valójában csak arról szól, hogy egyesítenie kell önmagában a különböző szerepeket, és be kell látnia, hogy mennyire feketén-fehéren szemléli saját világát. Egy Önnek fontos személlyel szorosabbá válhat a kapcsolata.

 

Mérleg (IX. 24.- X. 23.)

Felvetődhet Önben a kétely, hogy félig üres, vagy félig tele van-e a pohár? Amíg ezen dilemmázik, elszalaszthatja a tanulságot, hogy a lényeg maga a pohárban lévő víz. Gyakorlatba ültetve ne azon dilemmázzon, amit nem tud megoldani, hanem forduljon afelé, ami evidens, egyértelmű, megoldható. Aminek itt van az ideje, ahhoz úgyis kap segítséget, javaslatot, útmutatást, a többit hagyja a csudába. Felesleges energiapazarlás. Rendezkedjen be arra, hogy a kényelmes megoldás lesz ebben a hónapban a célravezető hozzáállás.

 

Skorpió (X. 24.- XI. 22.)

Április első felében nehézkes problémái a külvilággal oldódni látszanak. Jön valamiféle pozitív megerősítés Önnek, méghozzá két olyan személytől, akikkel nézeteltérései voltak eddig. Ez segíthet abban, hogy belülről is jobban érezze magát. Túl sokat dolgozik mostanában és túl sok indulatot nyom a mélybe. Ezekkel az indulatokkal előbb vagy utóbb foglalkoznia kell, mert ha nem, akut, gyulladásos megbetegedésre számíthat. Tegye félre az előítéleteit másokkal kapcsolatban és adjon egy újabb lehetőséget a külvilágnak, hogy bizonyíthassanak.

 

Nyilas (XI. 23.- XII. 21.)

Nem történik túl sok dolog ebben az időszakban Önnel. Kisebb lelki ingadozásokra számíthat. Van valami, amit megígértek Önnek a közeli jövőben és most arra vár, hogy mindez beteljesüljön. A beígért jutalom, kedvező pozíció, juttatás azonban csak kb. fél éven belül fog realizálódni és lássa be, fél éven keresztül várakozni nem túl hasznos dolog. Még a végén elszalaszthat egy kedvezőbb fordulatot az életében csak azért, mert túlzottan a jövőben és nem a jelenben élt. Gondolkozzon el azon, hogy a jövőbéli dolgokat a jelenben tudja megteremteni és a jövővel csak akkor szükséges foglalkoznia, ha már elérkezett az idő.

 

Bak (XII. 22.- I. 20.)

Ha már van családja, gyermekei, akkor a Kos-havában érdemes rájuk fókuszálnia. Túlzottan terhelt ahhoz, hogy csak és kizárólag a munkájával foglalkozzon. Önnek is fel kell töltődnie valahol és erre most leginkább a családi környezet, egy-egy hétvégi közös kirándulás lenne alkalmas. Belső feszültségre számíthat, de tudnia kell, hogy a dolgok sokkal jobban állnak, mint ahogyan azt Ön megéli. Egyedülálló Bakok új szerelmet találhatnak, vagy új barátságokat köthetnek. Ezek a kellemes kapcsolatok fogják segíteni abban, hogy rájöjjön, mennyire fontosak a racionalitástól távol álló érzelmi kötelékek.

 

Vízöntő (I. 21.- II. 19.)

Változtatni nem tud, de csak azért nem, mert a problémát energetizálja újra és újra. Próbálja meg azt kitalálni, hogy merre felé indulna el, mit változtatna meg és milyenné, ha megtehetné. Egészségügyi szempontból fáradtságra, levertségre számíthat. Vajon ez a tavaszi fáradtság, vagy csak a mozdulatlanságból fakadó kellemetlenség? Döntse el Ön és változtasson rajta. Érzelmileg labilis, egyszer fent, egyszer lent állapotra számíthat. Ha lehet, teremtsen maga körül minél nyugalmasabb környezetet és lazítson, amennyit csak tud. Tegyen rendet lelkében úgy, hogy kitakarít, vesz egy szép dísztárgyat és nézegeti azt.

 

Halak (II. 20.- III. 20.)

Önnek még nem szóltak, hogy ébredjen fel a téli álomból. Szunyókál még a lelke. Talán csak nem a királyfira vár, aki csókjával felébreszti? Ha igen, ne tegye, mert a királyfik kora lejárt és a földi létben sosem lesz olyan csodás a találkozás, mint amit Ön megálmodott. A bolygók kiszabadulást, megszabadulást, felszabadulást várnak el Öntől. Nem az a lényeg, ezt hogyan és milyen életterületen csinálja, a lényeg, hogy a szabadság érzése ragadja magával és végre tiszta vízben úszhasson. Készítsen listát arról, hogy mi az, amit Ön tud adni a világnak, mert igenis nagy szükség van azokra a képességekre, melyekkel rendelkezik.

Laki Beáta (06-70-310-1974)

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez