CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28660127
|
2010. május 19.
|
|
|
Hozzávalók: 1 db zsenge tök, 1 kg disznóhús, 2 db tojás, 1 zsemle, 1 fej hagyma, 1 csokor petrezselyem, 7 dl paradicsomlé, 10 dkg vaj, só, cukor, olaj. A tököt kettévágjuk, belét kikotorjuk és sós vízben puhára főzzük. Szitára öntjük, és hagyjuk kihűlni. A húst kis olajon megforgatjuk, puhára pároljuk, zsírjára sütjük. Ha kihűlt, kétszer átdaráljuk. Összedolgozzuk a két tojással, a tejbe áztatott, kinyomkodott zsemlével, az olajon megpirított, apróra vágott hagymával és a vágott petrezselyemmel, ízlés szerint sózzuk. A tököket óvatosan zománcos tepsibe tesszük, megtöltjük a töltelékkel, ráöntjük a paradicsomlevet, amit előtte sóval, cukorral ízesítünk. Tetejére rászeleteljük a vajat és sütőben 40 percig sütjük. Tálaláskor tálra szedjük, felszeleteljük, a mártását ráöntjük. Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|