Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.28. csütörtök
Gedeon, Johanna
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28659148
   « Vissza

Májtál

 « Receptek 
2010. november 3.
 

Hozzávalók: 50 dkg szár­nyas-, vagy sertésmáj, fél dl olaj, 1 fej hagyma, 1 dl paradicsomlé, 1 dl száraz fehérbor, 4 tojás, 1 csokor petrezselyem, só, őrölt fehérbors

Nagyobb serpenyőben, vagy jénaiban a feldarabolt májat az olajon hirtelen átsütjük. Hozzáadjuk a finomra vágott hagymát és még öt percig sütjük. Erősen megborsozzuk, ráöntjük a paradicsomlét és a bort. Mikor felforr, egyenként ráütjük a tojásokat, majd fedő alatt tűzön hagyjuk, míg a tojások megkocsonyásodnak. Rászórjuk a felaprózott petrezselymet, és uborkasalátát adunk mellé.

Jó étvágyat kívánunk!

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez