CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28663603
|
2010. december 1.
|
|
|
Hozzávalók: fél kg rostélyos, 10 dkg füstölt szalonna, 1 db sárgarépa, 1 db fehérrépa, 2 db TV paprika, 2 db paradicsom, 1 gerezd fokhagyma, 1 evőkanál liszt, 1 mokkáskanál köménymag, pirospaprika, só, zsír, 3 fej hagyma A húst felszeletelve kiverjük, kissé sózzuk, lisztbe mártjuk. Mindkét oldalán, előmelegített sütőedényben zsíron megpirítjuk, és kivesszük. Apróra vágott hagymát pirítunk a lében aranyszínűre, hozzáadjuk a felszeletelt zöldségeket, a köménymagot, pirospaprikát. Mikor összesült, beletesszük a húst, szükség szerint újra sózzuk és kevés vízzel puhára pároljuk. Krumplipürét vagy daragaluskát adunk hozzá. Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|