Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.29. péntek
Auguszta
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28662395
   « Vissza

Tűzoltósági hírek

 « Tűzoltósági hírek 
2011. május 18.
 

 

XIV. kerület

Lakásfelnyitás

Egy családtag kérésére törtek fel egy Bánki Donát utcai, harmadik emeleti lakást április 29-én este, az ajtó tokostól kitört.

Május 9-én délelőtt a rendőrség hívására kihúzós létrával hatolt be egy Gvadányi úti, emeleti lakásba a raj, mert a lakót napok óta nem látták a szomszédok. A lakásban holtan találták meg az illetőt.

Kerítésre dőlt fa

Május másodikán délelőtt az Ungvár utca 24. szám alatti óvoda kerítésére szakadt faágat fűrészeltek szét.

Begyújtottak

Egy Várna utcai kollégium területén álló, használaton kívüli kerékpár-tárolóban felhalmozott fahulladék lobbant lángra május 3-án este. A tüzet a lakók a raj kiérkezése előtt eloltották.

Kukatűz

Az Árpád üzletközpont oldalában álló fém kukatárolóban lévő meggyulladt szemetet oltottak el egy puttonyfecskendővel május 5-én este fél kilenckor.

Közlekedési mentés

Május 5-én délután Toyota és Chevrolet személyautók ütköztek össze a Pillangó utca 16-nál, egy sérültet az Uzsoki utcai kórházba szállítottak. Mindkét autó eleje roncsolódott. A tűzoltók a forgalmi akadályt kézi erővel szüntették meg.

Május 9-én délután a Nagy Lajos király út 72-74. szám előtt Opel karambolozott egy Subaruval. A villamossíneken landolt Opelt a raj eltávolította, személyi sérülés nem történt.

Szénmonoxid

Május 10-én délután bejelzett a CO-érzékelő a Cházár András utca 5-ben. A raj a saját műszereivel nem tudott kimutatni gázt. A kazán újbóli beindítása után azonban a CO-koncentráció veszélyes szintre emelkedett, ezért a helyszínt átadták a szerelőknek, mérgezés – a CO-érzékelőnek köszönhetően – nem történt.

 

XVI. kerület

Szemét- és avartüzek

Április 25-én délután szemét és gumik égtek a Margit utca 114. mögötti erdőben, egy gödörben. D-sugárral oltottak. A Palotai határút elején szemét és száraz aljnövényzet égett április 27-én kora délután. Május 8-án éjfél után összehordott szemét és gaz lángolt a Budapesti út 147-nél. Május 10-én harminc négyzetméteren égő gazt oltottak el a Csöbör utca elején, másnap délután az Újszász utca elején száz négyzetméter területen.

Baleseti mentés

A Szlovák út 125-nél VW Passat és Suzuki személygépkocsik ütköztek április 30-án este, egy személy megsérült. A raj áramtalanította az autókat.

Agglomeráció

Tüzes mosás

Kigyulladt a mosógép egy családi ház melléképületében Aszódon május 5-én hajnalban. A tűz átterjedt az ott tárolt anyagokra, és egy autó is lángra kapott. A lakók észlelték a tüzet, és még a tűzoltók kiérkezése előtt sikerült azt eloltani.

Gyújtogatás

Május 5-én kora este egy háromszintes faház tüzéről kaptak bejelentést a tűzoltók. Az erdő szélén álló faház teljes terjedelmében égett, és a tűz az erdőbe is belekapott. A tüzet egy óra alatt sikerült eloltani, a tűz az előzetes vizsgálatok miatt gyújtogatás következménye. A ház lakatlan volt, így személyi sérülés nem történt.

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez