Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.29. péntek
Auguszta
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28661557
   « Vissza

Osztrák minőségű üzemanyaggal az autósok szolgálatában

 « Portaszolgálat 
2011. augusztus 24.
 
IMG_1647 

Már tíz hónapja annak, hogy 2010. október 4-én új tulajdonos vette át az Ikarus telepén a gázolajkutat. A korábban kissé bizonytalanul működő kúton azóta mindig van üzemanyag, s a hétköznap 6-18 óra közötti nyitvatartást mára már a szombatival is kibővítették 6-12-ig – a vásárlói igényekhez igazodva.

De ki az új tulajdonos? A Kút ’97 Bt. ismerősen csenghet a környékbeliek fülének, hiszen az ő nevük fémjelzi a Csömörön (Major úton) található üzemanyag kutat is. Mravik Tibor, a vállalkozás tulajdonosa meséli, hogy másfél évtizede foglalkoznak üzemanyag forgalmazással, s már a Major úti kút is 9 éve szolgálja az autós igényeket. A szakmában nagy gyakorlatot szerzett vállalkozás bővült tehát a XVI. kerület irányába, amikor az Arany János utcai kis gázolajkút családi okok miatt eladásra került. Az eltelt 10 hónap alatt több minden változott itt – előnyére –, nem csak a nyitva tartás. A közterületi bejáratot szépen lekövezték, hogy az autósok „zökkenőmentesen” és gumiabroncsot megkímélve tudjanak be- és kihajtani. Néhány hónapja kibővült a választék: a gázolaj mellett 95-ös benzin is kapható. És nem lényegtelen szempont, hogy az aktuális áraknál itt mindig több forinttal alacsonyabb a literenkénti ár – a kiváló, OMV minőség dacára. Az üzemanyag egyenesen Schwechatból, Ausztria legnagyobb kőolajfinomítójából érkezik, ezt a megbízható minőségű üzemanyagot tankolhatjuk ezen a kis kúton.

A vállalkozásban Mravik Tibor mellett két fia is aktívan részt vesz, velük is gyakran találkozhatunk a töltőállomáson. A vállalkozás biztonságos működésének alapját biztosító adminisztrációs, könyvelési és pénzügyi feladatokat pedig a tulajdonostárs-feleség látja el. Ezért is tudják tartani a kedvező árszínvonalat, hiszen ahol a tulajdonosok is dolgoznak a vállalkozásban, ott gazdaságosabb az üzemelés, alacsonyabb a rezsi. A tisztességes jövedelmet pedig kisebb haszonkulccsal is el lehet érni, a vásárlók legnagyobb örömére – bővül is folyamatosan a törzsvásárlói kör. Az üzemanyagon kívül kaphatók itt például autóápolási cikkek, olajok, izzók az autónak valamint üdítőitalok az autósnak. A kínálatot folyamatosan az igényekhez igazítják – természetesen a hely függvényében.

Lehet még itt online autópálya matricát is venni, telefonkártyát feltölteni és bankkártyával fizetni. Nem csoda hát, ha a korábbi vevőkörből is egyre többen visszajönnek ide, ahol jó minőséget kapnak kedvező áron, gyors és barátságos kiszolgálás mellett. Mert itt kiszolgálják az embert, a szó legnemesebb értelmében!

Szlogenjük: Aki már nálunk tankol, KÖSZÖNJÜK, aki még nem, azt VÁRJUK! Mi pedig további jó munkát kívánunk! (x)

Üzemanyagtöltő Állomás • Kút ’97 Bt. • Nyitva: H-P 6-18, szombaton 6-12 óráig • 1165 Arany J. u. 53/A – Margit u. 144. (a saroknál, az Ikarus telepen)

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez