Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.28. csütörtök
Gedeon, Johanna
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28656481
   « Vissza

Megnyílt a társkereső klub kistarcsai irodája

 « Cikkek és hírek 
2012. június 14.
 

kepfile

Kedves társkereső! 2012. június 1-jével megnyílt Magyarország legnagyobb ügyfélkörrel bíró társkereső klubjának kistarcsai irodája. Cégünk több mint 14 éves tapasztalattal, országosan 46 iroda tapasztalatával, szakmai ismeretével, felkészült kollégáinkkal jelentik a kulcsot a megoldáshoz. A kezdetek óta több tízezren tiszteltek meg bizalmukkal, akik nemcsak sikeres randikról, hanem hosszú távú, boldog kapcsolatokról is beszámolnak nekünk.
Kistarcsai Irodánk kizárólagossággal bír a következő területen: Budapest XVI. kerület, Gödöllő, Csömör, Kistarcsa, Nagytarcsa, Pécel, Kerepes, Szilasliget, Mogyoród, Fót, Szada, Veresegyház, Isaszeg és Erdőkertes. Természetesen megtisztelésnek vesszük minden máshol lakó kedves társkereső jelentkezését is. Irodánk egészen kivételes szolgáltatásaival szeretné segíteni Önt abban, hogy az élet egyik legfontosabb területén, amely egy igazi és végleges társ megtalálása, a lehető legnagyobb támogatást nyújtsa Önnek. Olyan módszerekkel, gazdag és széleskörű szolgáltatásaival teszi mindezt, amely teljesen egyedivé, kényelmesé a lehető leggyorsabbá teszi az Ön számara egy igazi társ megtalálását. Irodánk, teljesen személyre szabott társközvetítést nyújt a párkeresőknek a legmagasabb színvonalon. Személyesen találkozunk és elbeszélgetünk minden társkeresővel és olyan társjelölteket mutatunk be, akiknek a külső és belső tulajdonságai megegyeznek a párkereső által megadott kritériumokkal. Egy hosszabb személyes beszélgetés alkalmával tárjuk fel társkeresőink személyiségét, érdeklődési körét, elvárásait partnerével szemben. A randevú megszervezésekor a sikeres egymásra találás érdekében a lehető legtöbb személyes információval látjuk el ügyfeleinket.
     Egyedi szolgáltatásaink:
• Személyi tanácsadás. • Személyes társközvetítés több ezer klubtag részére. • Internetes regisztráció Magyarország legnagyobb társkeresők adatbázisával rendelkező cégénél.
• Irodánk vezetője, Magyarországon egyedül álló módon a hét minden napján és a nap 24 órájában, az Önnek legmegfelelőbb időpontban áll rendelkezésére!
• Amennyiben Ön igényli, első találkozóját irodánk területén, egy gyönyörű ősfás kerti környezetben lévő családi házban bonyolíthatja le irodánk megszervezésében.
• Irodánk VIP vendégei részére egy mesterfokú asztrológus személyre szóló szinasztria elemzést készít, mert tudjuk, hogy a hasonló elemű jelek jobban kijönnek egymással.
• A technika legfejlettebb formáit kihasználva biztosítjuk a lehető legdiszkrétebb módját annak, hogy Ön a legmegfelelőbb partnerre találjon.
     Mint az szolgáltatásainkból kiderül, filozófiánk a minőségen és nem a mennyiségen alapul. Társkereső irodánk komoly szándékú, hosszú távú kapcsolatra, házasságra vágyók segítését tűzte ki célul, kulturált, igényes, meghitt körülmények között. Tapasztalatból tudjuk, hogy szükség van a korrekt, gyors, emberséges és diszkrét társközvetítésre, hiszen felgyorsult világunkban sokan csak így találják meg a hozzájuk illő társat. Irodánk minőségi, igényes ismerkedési lehetőséget biztosít a komoly párkeresőknek! Klubtagjaink között minden korosztály képviselteti magát, ügyfélkörünk között megtalálhatóak az igényes fiatalok, a középkorúak és az idősebb korosztály is, akik értelmiségiek, üzletemberek, alkalmazottak, közép- és felsővezetők, ügyvédek, orvosok, magyar és multinacionális cégeknél dolgozó diplomás és nem diplomás társkereső emberek.
    Ezért nálunk alapvető a diszkréció! Szeretettel várom Önt irodámban egy kellemes, kötetlen beszélgetésre, ismerkedésre, hogy mielőbb segítségére lehessek ideális társa megtalálásában.  

      Nyitrai Tamás
    irodavezető 06-30-452-6577

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez