Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.28. csütörtök
Gedeon, Johanna
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28657193
   « Vissza

Horoszkóp (augusztus 22-től szeptember 21-ig)

 « Horoszkóp, asztrológia 
2012. augusztus 23.
 

 Kos (III. 21.- IV. 20.)
Fáradt és kimerült, ráadásul úgy érzi, két perc ideje sincs önmagára. A dolgok sajnos nem alakulnak a legjobban, ami most tönkre tud menni, az tönkre is megy. Szinte mindennapra jut valami galiba, konfliktus, nézeteltérés, elromlott autó, tűzhely stb. Szívesen fordulna befelé, vagy szívesen oldaná meg aktívan ezeket a nehéz helyzeteket, de úgy érzi az élet erején túl önti Önre a nehézségek tengerét és az egyetlen dolog, ami marad a túlterheltség és a kilátástalanság érzése. Lehetséges, hogy fel kéne adnia a harcot és engednie, hogy a dolgok rosszul működjenek. Az Exkaliburt, vagyis az igazság kardját most képtelenség kihúzni a sziklából.
 Bika (IV. 21.- V. 20.)
Ha vannak gyermekei, akkor jelenleg észre tudja venni bennük önmagát. Jelenleg sokkal inkább a családi kötelékekből, közös nyaralásból, közös ünneplésből adódó örömök érdeklik, mint a csupán öncélú önmegvalósítás. Akkor érzi jól önmagát, ha közeli barátok, vagy a családja veszi körül, vagyis jelenleg kerüli az egyedüllétet, a magányt. A Szűz havában inkább a lelki oldala az aktívabb, így ne számítson nagy volumenű történésekre, találkozásokra. A lélek oldalát nézve viszont sokféle, az életével kapcsolatos mély kérdésre keresi majd a válaszokat. Most valóban kívülről tudja majd szemlélni saját sorsát és az elért eredményeit. A Szűz időszak második felében magányosabb, zárkózottabb lehet.
 Ikrek (V. 21.- VI. 21.)
Kissé sarkalatosan látja a világot, melyben jelenleg Önnek van kizárólag igaza. Az „igazságának” pedig hangot is ad, méghozzá úgy, hogy mindenki hallja. Úgy érzi, hogy mindent tökéletesen tisztán lát és nincsenek árnyékba borult részei az életének. Amire figyelnie kellene, hogy ne hozzon elhamarkodott döntéseket, bármennyire is sürgeti az idő, vagy sürgeti önmagát. Legyen tudatában, hogy a Szűz havában az ego és az önbizalom növelése a cél, nem pedig hosszú távra tervezett, minden oldalról valóban körüljárt döntések meghozatala. Fontos ez az időszak, de nem mindegy mire használja! Jelenleg megtapasztalhatja, hogy milyen lenne kétségek nélkül élni.
 Rák (VI. 22.- VII. 22.)
Az utóbbi időben eléggé sok rossz történt Önnel. Jó hír, hogy túl van a nehezén. Lelke még hordozza magával egy darabig a hétköznapi, negatív „apróságokból” adódó csalódottság érzését, de szerencsére már csak ez a lelki emésztés történik. Ez a kissé lehangolt, szomorkás hangulat lesz a mérvadó a Szűz havában. Próbáljon meg nyugalmat teremteni azáltal, hogy rendben tartja otthonát, hogy illatos fürdőt vesz, hogy sétál a délutáni napfényben legalább egy órát. Ezáltal megkönnyíti a lelki feldolgozást, valamint feltölti szívét erővel és energiával.
 Oroszlán (VII. 23.- VIII. 23.)
Alapvetően a nyár múlását az Oroszlánok nem nézik jó szemmel, hiszen e tüzes jegy uralkodója a Nap, akit minél magasabban szeretnék tudni az égbolton. Ősz felé pedig kopik a csodás fény és közeledik a horizonthoz. A Szűz havában, ha nem is szeretik túlzottan az ősz beköszöntét, mégis jól megbirkóznak vele, illetve jól megbirkóznak a mindennapokkal, az élet harcaival. Erősek és kiegyensúlyozottak. Azt nem mondhatom, hogy túl jó kedvet, vagy túl rosszat kell megélniük, inkább azt, hogy bármi is történjék, van elég bátorságuk a megéléshez.
 Szűz (VIII. 24.- IX. 23.)
A Szűz-jegyűek számára a szeptemberi időszak ígérkezik eseménydúsabbnak. Vigyázniuk kell arra, hogy mit mondanak el, akár felettesüknek, akár üzlettársuknak, akár csak pártfogóiknak, mert könnyen félreérthető lehet a kimondott szó és gondolat, és megégethetik magukat. Az is lehetséges, hogy egy külsőségeiben sikeresnek és gazdagnak látszó személy elcsábítja Önt, akár egy kihagyhatatlan ajánlattal, akár egy reményteljes szerelmet ígérve. Sajnos ennek a mézesmadzagnak a végén csak a csomó áll, nem pedig az örömteli beteljesülés. Jól vizsgálja meg, mire mond Igen-t.
 Mérleg (IX. 24.- X. 23.)
Sajnos a Mérlegek számára az augusztus vége még tartogat nehézségeket. Meghiúsult vágyak, rossz egészségi állapot, fáradtság, levertség, nehézségek sorozata az, amit jelenleg meg kell élnie. Szeptember első felében számíthat némi feloldásra leterheltségét illetően. Feltöltődést sajnos jelenleg még közeli barátai, vagy családja sem tud nyújtani. Egyszerűen hozzáférhetetlenek Önhöz. Órákat tud csak elcsípni, hogy pihenhessen, próbálja meg ezeket kihasználni. Kissé idegenül és magányosan áll a saját életének színpadán attól függetlenül, hogy hányan vannak valójában Ön mellett.
 Skorpió (X. 24.- XI. 22.)
Óvakodjon Öntől az, akire augusztus végén rossz szemmel tekint, mert mágikus képessége van a szemmel veréshez. Szeptemberben ereje teljében új dolgokba foghat, mind a munka, mind pedig a párkapcsolati területek kiegyensúlyozottságot ígérnek. Erős, határozott belső és békés külső körülmények biztosítják a Szűz havában a Skorpiók számára a jó közérzetet, a pozitív energiák áramlását. A dolgokért szívesen tesz, nincsenek kétségei a döntései helyességét tekintve, ezáltal egyenes úton halad saját sorsának beteljesítése felé.
 Nyilas (XI. 23.- XII. 21.)
Sajnos az Ön uralkodója, a Jupiter nincs túl jó állapotban és ezáltal Ön is érzi, hogy ez az időszak nem kedvez sem a pénzügyek terén, sem pedig akkor, ha saját véleményét, igazságát kell megvédenie, vagy hangoztatnia. Fontos, hogy hosszú távú pénzügyi befektetésekbe ne menjen bele, illetve óvatosan szórja pénzét. A szerencse csak akkor fog az Ön oldalára állni, ha képes az önmegtartóztatásra. Nincs az a kihagyhatatlan ajánlat, amibe most bele kéne ugrania, pedig számíthat rá, hogy sokan meg fogják környékezni egy ilyen ajánlattal.
 Bak (XII. 22.- I. 20.)
A csontrendszerét és az ízületeit érintő egészségügyi problémákkal találkozhat, főként augusztus végén. Szeptember közepéig kicsit úgy érzi majd magát, mint akin átment az úthenger, mert sok feladatot bíznak Önre, melyek megoldására kevés időt kap. Szeptember második felében egy kis pihenésre, feloldódásra számíthat. Ha belefér egy last minute utazás, jót tenne egészségének, egész lényének. Valamilyen új cél, esetleg egy továbbképző tanfolyam lehetősége van kilátásban. Egy Bak pedig örömmel teszi magát oda a tudásbéli kihívásoknak.
 Vízöntő (I. 21.- II. 19.)
Ügyesen veszi az akadályokat, az akadályoztatásokat. Nincs könnyű helyzetben, mégis kiváló stratégának bizonyul, aki lépésről lépésre képes megoldani a dolgokat. Tény, hogy könnyen ki tudják hozni a sodrából, és egy hangos üvöltéssel a világ tudtára adja, hogy dühös és elégedetlen, mégis hamar visszaáll Önben a rend, és képes újragondolni, rugalmasan átalakítani, vagy átformálni lépéseit a helyes megoldás felé. Jót tenne Önnek is némi szabadság, lehetőség szerint külföldi út, vagy egy olyan hely, ahol lejárhatja a felgyülemlett feszültségeket, mert erősnek épp eléggé erős, de ne higgye, hogy terhelhetőségének nincs határa.
 Halak (II. 20.- III. 20.)
Elhamarkodott döntést hozhat. Ahogy már két másik jegynél is jelezték a bolygók, Önnél is fennáll a veszélye annak, hogy hisz valakinek, aki mézes mázos szavakkal csak a legszebbet, a legjobbat mondja. Akkor tud helyes döntést hozni, ha minden oldalról körbejárja a döntésre váró helyzetet és azok körülményeit. Az is könnyen lehet, hogy még várnia kell egy döntés meghozatalát illetően. Ne higgyen azoknak, akik sürgetik, vagy megsértődnek, ha Ön nem lép pont olyan ütemben, ahogyan elvárják, ugyanis a felelősség felvállalása, a következmények felvállalása mindenképpen Önre hárul a végén. A legapróbb vészjelekre is figyeljen oda, mert ha valami nem jó, azt jelzi az ég, jelzi a teste és jelzik a megérzései is!      

                                                                                                                                                  Laki Beáta

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez