Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.29. péntek
Auguszta
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28659568
   « Vissza

Új orvosi gyógymód a hatékony kezelésükre!

 « Természetgyógyászat, szépség és egészség 
2012. október 19.
 

Gyomorsavtúltengés? Emésztőrendszeri problémák?

     A kellemetlen emésztési panaszok között a világon a leggyakrabban előforduló betegség a gyomorsav túltengés, a reflux. A betegség előrehaladott állapota az, ha rendszeresen előfordul. A gyomor erősen savas, a már tápanyagot is tartalmazó gyomornedvének egy része visszaáramlik a nyelőcsőbe, súlyosabb esetben a garatba, és ott is kifejti az igen maró hatását.

kepfile

     A reflux esetében már nem pusztán gyomorégéséről és emésztési panaszokról beszélünk, hanem összetett káros folyamatok egymásra épülő negatív hatásairól. Összességében olyan kórós folyamatok keletkeznek a szervezetben, amik visszafordításához fel kell azt ismerni, hogy az életviteli sajátosságaink mennyiben járultak hozzá az emésztési rendellenesség kialakulásához. A betegség elleni küzdelem mindig a felismeréssel kezdődik, ne nagyítsa, és ne bagatellizálja el a tüneteket, próbálja meg objektíven megfigyelni magát, és az estleges panaszait. Korántsem biztos, hogy másnál hasonló életviteli körülmények között kialakul a betegség, mert a reflux-gyomorsav túltengés betegség is lehet egyéni sajátosság.

Reflux tünetei okai

    A reflux betegség okaként azonosították a nyelőcső végén található gyomorszáj záróizom elgyengülését-ellazulását. Voltaképpen nem zár megfelelően, és így megtörténhet a kellemetlen gyomortartalom visszaáramlás. A visszaáramlás döntően éjszaka „pihenési fázisban”
fordul elő, ahol a szervezet regenerálódását végzi, így sajnos ezek a tünetek hozzájárulhatnak a kialvatlansághoz is. Emésztési betegségek egyik fő okaiként feltétlenül meg kell említenünk az életmód-életviteli sajátságok kiemelkedő szerepét, amik szép lassan hozzájárulhatnak a betegség megjelenéséhez. Az anatómiai adottságok is fogékonyabbá tehetik a reflux kialakulására bizonyos embertársainkat.

     A reflux legjellegzetesebb tünetei: Étkezés után puffadás és teltségérzés; kellemtelen savas íz a szájban; étel darabkák felböfögése; émelygés, hányinger; megváltozott íz érzékelés, kellemetlen szájszag; hang orgánum változás; gyakorta oktalan száraz köhögés; égő fájdalom gyomor, vagy a nyelőcső, esetleg a szegycsont mögött. Ezen tünetek megjelenését követően azonnal keresse fel szakorvosát állapotának az igazolása
érdekében.

Reflux kezelésének lehetőségei

     A gyomorsav közömbösítése savlekötő anyagokkal, egy igen elterjedt módszer, hiszen gyorsan és hatékonyan képes fellépni a panaszok ellen. De vajon hosszútávon mennyire tesz jót az emésztőrendszerünknek, hogy a természetes folyamatokat külső anyagokkal befolyásoljuk és a bélrendszerben történő természetes felszívódást befolyásoljuk?

     A gyomorsav túltengésnél, reflux betegségre irányuló kezelés megkezdésénél jó tisztába lenni a betegség kialakulásának, és esetleges folyamatos fennállásának okaival, és hogy a tünetek időtartalma alatt milyen mértékű károsodást idézett elő a betegség az emésztő szervekben? Jellemző velejárója a betegségnek az aranyér betegség is, e halmozott esetben átfogóan kell kezelni a folyamatokat.

     A BioLabor kezelésünk ajánlott a ritka gyakoriságú, vagy a már kialakult, krónikus betegségnek tekinthető állapotokban. Ezen esetekben a kialakított 5-6 kezelésből álló sorozatunk hamar megnyugvást jelenthet a gyomor és emésztésben résztvevő szervek számára. Az alany étkezési szokásának megváltoztatásával együtt igen hamar tünetmentes étkezés történhet. Amennyiben az étkezés minőségét neurovegetatív zavarok (is) terhelik, ez irányú kezelési programok is rendelkezésre állnak.

Legyen nyugodt!

       A BioLaborban végzett ún. EMOST kezelések képesek a reflux tünetek  csökkentésére, az étkezés örömének visszaadására, és az emésztőszervek regenerálására.

A BioLabor orvosi gyógymódja

      Az ún. „EMOST” Saját Jel Kezelések új fejezetet nyitottak a gyógyulás területén! Módszerünk a szervezet működési folyamatainak önmagán végrehajtott helyreigazítása. Bírja rá a szervezetét, hogy gyógyítsa meg magát! Az EMOST orvosi készülék ebben nyújt segítséget! Panaszonként 5-6 kezelés jellemzően elégséges a holtponton átbillenni.
      A kezeléssorozat során a készülék interaktív kapcsolatban van a szervezettel, és lépésről lépésre segíti a szervezetet az elmaradt regenerációk pótlására, így a későbbiekben kevésbé függ külső beavatkozástól.

       Mindenképpen kérjen időpontot tőlünk, amennyiben szeretné szakemberekkel átbeszélni kérdéseit és közben kipróbálni a BioLabor új orvosi gyógymódját, mely hatékonyan segíti, hogy a szervezete helyesen működjön, és betegség esetén önerőből álljon helyre. Mindez gyógyszermentesen!

       November 5-ig várjuk Önt egy konzultációra és próbára – díjmentesen és kötelezettségmentesen!

Botka Zsolt, 06-30-9664741 • 1165 Bp., Jókai u. 6. fszt/7.
(SZTK-val szemben – Lottózó épülete) • www.biolabor.hu

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez