CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28806395
|
2007. január 17.
|
|
|
Hozzávalók: 40 dkg párizsi, 1 tojás, 1 dl fehérbor, 2 gerezd fokhagyma, liszt, só, bors, mustár, szódavíz.
A párizsit héjától megfosztva vékony szeletekre vágjuk, 2-2 szeletet mustárral összeragasztunk. Sűrű palacsintatésztát készítünk: a lisztet összekeverjük a felvert tojással, a borral, szódavízzel és a zúzott fokhagymával, majd sózzuk, borsozzuk. A tésztába forgatjuk a párizsi-szeleteket és bő, forró olajban mindkét oldalát pirosra sütjük. Köretként hagymás krumplit adunk: fél kilogramm krumplit apróra kockázva sós vízben puhára főzünk és leszűrjük. Egy nagy hagymát felaprózva zsiradékban megpirítunk és villával beletörjük a krumplit. Savanyúsággal tálaljuk.
Jó étvágyat kívánunk!
|
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|