Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.28. csütörtök
Gedeon, Johanna
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28656466
   « Vissza

Horoszkóp (március 22-től április 21-ig)

 « Horoszkóp, asztrológia 
2013. március 21.
 

Kos (III. 21.- IV. 20.)
A Kos jegyűek számára új szerelemet, kapcsolatot hozhat a Kos-hava. Váratlanul érkezhet az a bizonyos társ, talán ezt nevezik első látásra szerelemnek? Az Ön számára nagy lelki erő, teherbírás, mozgékonyság és tenni akarás jellemzi majd a hónapot. A meggazdagodásra ugyan még várnia kell, de az új szerelem kárpótolja majd az anyagi hiányosságokat. Hagynia kell magát vezettetni az események által, rengeteg lehetőségre, sokféle feladatra és megkeresésre számíthat, Önnek ez a mozgalmas út pedig igazán a sajátja.
 Bika (IV. 21.- V. 20.)
Előfordulhat, hogy sokkal több információt árul el lényének rejtegetett részéről, mint amennyit józan ésszel alapvetően szeretne. Azt is mondhatnánk, hogy előbb beszél, azután gondolkodik. Ez lehet egy jó terápia arra nézve, hogy nyitottabb legyen a külvilág felé, de előfordulhat az is, hogy önmagát teszi védtelenné, főként akkor, ha nem a megfelelő emberek számára beszéli ki önmagát. Mivel ez a hónap a mozgékonyságról szól, az egyetlen dolog, ami igazán fel tudja bosszantani, hogyha akadályozzák a pörgésben. Helyre is teszi keresetlen szavakkal azokat, akik ezt teszik.
 Ikrek (V. 21.- VI. 21.)
A tanulás, tudásnak kellene szentelnie ezt a hónapot. A hallgatás és szűkülés hava ez, nem pedig a kiáradásé. Ezt azt jelenti, hogy keresnie kell egy eldugott zugot, ahol kedvére olvashat, meditálhat, tanulhat. A Kos-havában alapvetően nem az Ön kezében van az irányítás, így gyakran éri frusztráció amiatt, hogy a feladatok kifolynak a kezei közül, az élet úgy halad el Ön mellett, hogy mások döntöttek a dolgok alakulásáról. A legjobb, ha engedi magát sodortatni az árral és a legjobb lenne, ha több időt tudna egyedül tölteni. Szavai most úgysem érnek célt a külvilágban, szinte meg sem értik, miről beszél.
 Rák (VI. 22.- VII. 22.)
A régmúlt lezáratlan ügyei bolygathatják fel az Ön életét, előkerülhetnek és feltépődhetnek a múlt sebei, a múltban megélt fájdalmas találkozások. Bizonytalanság és kissé lehangolt állapot lesz jellemző a Kos-havára. Tudnia kell azonban, hogy ez az állapot tökéletes arra nézve, hogy itt és most elvarrja a lezáratlan szálakat, hogy kitakarítsa lelkéből az Ön számára terhes és felesleges csomagokat. A tavaszi nagytakarítás szükségszerű lenne, mind a lelkében, mind az otthonában, e kettő pedig összefügg, ha magától áll neki, az égi segítség sem marad el.
 Oroszlán (VII. 23.- VIII. 23.)
Új szerelem, kapcsolat van kilátásban, illetve a meglévő párkapcsolatok pozitív érzelmei erősödhetnek. Új élményeket, közös programokat kellene szervezni, melyek építhetik és tölthetik a meglévő kapcsolatot. Sikeres hónapot zárhat, ha képes a lustaságán felülemelkedni és spontán módon be tudja engedni a jó dolgokat, a mozgalmas programokat a hétköznapjaiba. Ne legyen rest igent mondani egy találkozóra, egy partira, összejövetelre. Ne feledje, a Napja most már emelkedő állapotban van, azaz itt a jó idő, a tavasz, mely időszak az Ön számára a legtöbb esetben nyereséggel és örömökkel jár!
 Szűz (VIII. 24.- IX. 23.)
Ha költözni, vagy utazni szeretne, azt érdemes lenne március végére, április elejére időzítenie, mivel később belassulnak a dolgok (például nem éri el a költöztető céget, vagy lerobban a kocsija, amivel az utat tenné meg). Az április közepe kiválóan alkalmas lenne egy vizes tisztító kúra véghezvitelére. Mindennemű vizes, aktív mozgásforma, például úszás, vízi torna jót tehet az egészségének. A munka területén kiegyensúlyozott időszak várható, minden megy a maga kerékvágásában.
 Mérleg (IX. 24.- X. 23.)
Az Ön anyagi helyzete, ha nem is túlzottan, de némi javulást mutat majd. Talán több lesz a lehetőség, amit képes megragadni, bár sajnos a reményvesztett lelkiállapot még mindig tartósnak mutatkozik. Tudatosan kellene nap mint nap feltöltenie magát olyan dolgokkal, amiket szeret csinálni, mert a reményvesztett állapot alapvetően abból adódik, hogy folyamatosan a külvilágot szemléli, az elvárásoknak próbál megfelelni, miközben belül a lelkében van a megoldás kulcsa, nem pedig kívül. Meg kell tanulnia önmagát az első helyre tenni.
 Skorpió (X. 24.- XI. 22.)
Megértő támasza lehet másoknak. Még Ön is meglepődik azon, hogy ismerősei mennyi titkot bíznak Önre. Partnerével sok időt tölt majd együtt, élményekben gazdag kalandok várják, melyek jót tesznek szerelmi életének. A páratlan Skorpiók párra is találhatnak! Lehetősége nyílik a munkahelyváltásra, illetve felkeltheti az érdeklődését egy új tudás megszerzésének vágya, vagyis a közeli jövőben beiratkozhat egy tanfolyamra, iskolába. Alapvető hangulatát az erőnlét, a kiegyensúlyozottság jellemzi majd.
 Nyilas (XI. 23.- XII. 21.)
Nem érzi túl jól magát otthon. Legszívesebben elmenekülne a családja elől, ezt pedig meg is teszi, méghozzá úgy, hogy minden esetben keres magának annyi apró-cseprő feladatot, munkát, hogy biztosan ne kelljen foglalkoznia a családi gondokkal. Álmaiban egy nagy utazás szerepel, melyet jó lenne meg is valósítani, így javasolt – természetesen pénztárcájához mérten – legalább egy hosszú hétvégét eltöltenie távol az otthonától, akár egyedül, akár a párjával. Nem igazán akar felelősséget vállalni az életében felgyűlt terhek miatt, nem igazán akarja elismerni, hogy Ön is részese minden esetben a kialakult helyzeteknek!
 Bak (XII. 22.- I. 20.)
Nem sok jót mondanak a bolygók azon kívül, hogy hosszú távon a rengeteg befektetett munka majd meghozza a gyümölcsét. Sok a nehéz állás a képletben. Nehezítő tényező, hogy az élet fénytelen oldalát látja általában, így a sötétség még depressziósabbá teheti. Párkapcsolatában sem mennek jól a dolgok, könnyen torkollhat vitába egy-egy apró félreértés. Nincs olyan hely most, ahol nyugodtan kipihenhetné magát, minden irányban megoldandó, nehézkes, akadályoztatott feladatok tűnnek fel, amikhez úgy érzi nincs ereje. Túl bonyolultnak látja az életet.
 Vízöntő (I. 21.- II. 19.)
Úgy néz ki az anyagi nehézségekből a pár, a társ segíti majd ki, ez pedig egy általában független lelkű Vízöntőnek is nagy érzelmi elkötelezettséggel jár, vagyis értékelni tudja majd, hogy nem kell mindent egyedül megoldania. Kalandra, élményekre vágyik, amit társától szintén meg is fog kapni. Ha hitel terheli a vállát, akkor ezt a súlyt most még nehezebben viseli el, hiszen ez egy olyan teher, ami korlátozza a szabadságérzetében. Érdemes lenne valamilyen megoldást keresnie a hitel rövidebb távú felszámolására.
 Halak (II. 20.- III. 20.)
Sok munka, rengeteg lehetőség. Már csak ki kéne tudni választani a lehetőségek közül, hogy melyik lenne nyereséges és hosszú távon jó. A nehézség abból adódik – ami általában véve a Halak-jegyűeknek nehézséget okoz –, hogy nem meri vállalni a szívbéli vezettetést, vagyis megpróbál ésszel és racionális érvek alapján dönteni. Ez azért nem túl jó ötlet, mert Önt a szívbéli döntések teszik majd sikeressé, hiába diktál mást a világ általános szemlélete. Önnek szinte meg kell álmodnia, merre menjen és ehhez mindig kérjen időt, ne a félelmei vezessék!         

                                                                                                                     Laki Beáta

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez