Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.28. csütörtök
Gedeon, Johanna
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28654615
   « Vissza

Sült pisztráng

 « Receptek 
2013. április 18.
 


Hozzávalók: 1 kg pisztráng, 10 dkg vaj, 2 szál sárgarépa, 1 szál petrezselyemgyökér, 1 csokor zöldpetrezselyem, 2 dl tejföl, só
A pisztrángot alaposan ledörzsöljük (pl. szivacs durva felével), megmossuk, fél óráig sóban állni hagyjuk. Leverjük róla a sót, tűzálló tálon hasra fektetjük, miután a csokor petrezselymet a hasüregbe tettük. A vaj felét a tetejére kenjük, köré szórjuk a vékony karikákra vágott zöldséget, leöntjük tejföllel, és meghintjük a maradék vajjal. Sütőben megsütjük, burgonyapürével körítjük.
                                                                                                     

                                                                                                                           Jó étvágyat kívánunk!

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez