Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.04.20. szombat
Tivadar, Odett
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28787610
   « Vissza

Horoszkóp (május 22-től június 21-ig)

 « Horoszkóp, asztrológia 
2013. május 16.
 


 Kos (III. 21.- IV. 20.)
Gyorsnak gyors lesz, a hatékonyságot és a minőséget tekintve, közepes eredményekre számíthat. Jelenleg azokat a megoldandókat kéne felvállalnia, amelyek nem igényelnek precizitást, ahol egyszerűen és könnyedén kell megoldania a feladatokat. Párkapcsolatában is érdemes most apróbb különlegesebb élményeket, programokat szerveznie, például egy állatkerti séta, vagy egy jó vacsora a kedvenc étteremben. Csak olyan dologba fogjon bele, amiről már az elején tudja, hogy milyen lépéseket kell tennie a cél elérése érdekében, mert bizonyos kétes eredményű, de elsőre csodásnak tűnő lehetőségek most nagy csalódást okozhatnak.
 Bika (IV. 21.- V. 20.)
Nagy tiszteletnek örvend az emberek között. Tanácsért, egy ölelésért, egy jó szóért fordulhatnak Önhöz. Jelenleg érzelmi alapon dönt és minden, ami az érzelmekkel kapcsolatos, legyen szó önismereti tanfolyamról, családi ünnepről, fontos és építő lehet lelke, személyisége számára. Kicsit talán ebből kifolyólag érzelmi labilitásra számíthat, de mint tudja, a könny, a sírás tisztít, a nevetés és mosoly pedig tölti az embert. Szuper érzékenysége alkalmassá teszi, hogy hallgasson a megérzéseire!
 Ikrek (V. 21.- VI. 21.)
Az Ikrek havában a családja felé fordul, mondhatjuk úgy is, hogy a családja a munkája, vagyis erre összpontosít, mindent meg akar majd adni az Önhöz közelállóknak. Lehet, hogy ennek oka az, hogy úgy érzi, eltávolodtak egymástól, vagy Ön eddig túl sok időt töltött mással. Természetesen ennek a döntésnek párja, gyermekei, szülei kifejezetten örülnek, így vissza is kap majd abból az energiából, melyet belefektet az egyensúly megteremtésébe. Ez egy jó időszak arra is, hogy naplót kezdjen el írni, mert kifejezetten jól látja majd azokat az ismétlődéseket, automatikus cselekedeteket, melyekben tudatosabbá kellene válnia, melyeket le kéne cserélnie.
 Rák (VI. 22.- VII. 22.)
Ha gyermeket szeretnének párjával, itt a nagyszerű alkalom egy kis lélek fogantatására. Termékeny, érzelmileg fogékony időszak várható. A kiadások és bevételek egyensúlyát úgy tudja most fenntartani, ha minden pénzügyi döntése előtt időt kér. Két-három nap lenne az optimális ahhoz, hogy meghozza az adott bútorra, nyaralásra, egyéb dologra szánt elköltenivaló helyességét, vagy helytelenségét. Mindenképp legyen megfontolt a kommunikációjában is, vagyis finomság, figyelem, empátia. A párjának pénzügyi nehézségei lehetnek.
 Oroszlán (VII. 23.- VIII. 23.)
Amolyan „lótifuti” hónap következik, vagyis sokféle program, találkozó, apróságok intézése, közlekedés, kisebb utazások tarkítják az életét. Vigyáznia kell azonban a közlekedéssel, mert ha túl gyorsan megy, jobb esetben egy fénykép, rosszabb esetben kisebb baleset is érheti. Legyen megfontolt, nem baj, ha kicsit késik, inkább, mint hogy az egészsége bánja. Ön élvezi a meleget, a hamar jött nyarat és igazán elemében van, bár tény, hogy jelenleg a lustálkodásra – ami Önnek kifejezetten fontos elem az életben – nincs ideje.
 Szűz (VIII. 24.- IX. 23.)
Itt az ideje segítséget kérnie. Ez Önnek nem egy egyszerű feladat, de muszáj megtanulnia kérni, segítséget kérni azokban a dolgokban, amikben egyedül nem boldogul. Koncentráljon az eredményekre, vagyis arra, hogy milyen jó lenne azokat a bizonyos befejezetlen, halogatott feladatokat végre megoldani, és akkor menni fog a kérés is. Szüksége lenne a családi fészek támogató melegségére is, így minél több időt, értékes időt kéne töltenie szeretteivel, beszélgetések, kirándulások alkalmával lesz igazán képes feltöltődni.
 Mérleg (IX. 24.- X. 23.)
Mostanság eléggé sokszor eszébe jut a családtervezés. Amennyiben ez aktuális az Ön élettervét tekintve (nincs még saját családja, de lassan szeretne), akkor itt az ideje elképzelnie és beteremtenie, hogy valójában mire is vágyik igazán. Akik már túl vannak a családalapításon, vagy még közel sem járnak korban, életszituációban ehhez az elhatározáshoz, azok számára is fontos szerepet tölt be a család, mint bizalmi és biztonsági pont, ahová jó tartozni. Mindenkinek szüksége van arra az ölelő és nyugtató kézre, mely feltételek nélkül, fenntartások nélkül ránk mosolyog.
 Skorpió (X. 24.- XI. 22.)
A költözés, a megújulás, a mozgásba lendülés gondolata foglalkoztatja. Ideje váltani és változtatni, más szintre lépni. Ez a váltás egyelőre a képzelet szintjén létezik, az anyagban még erőteljesen ragaszkodik megszokásaihoz, rutinjához. Akkor lesz igazán életképes a változás gondolata, ha mer kockáztatni és lépni. Egyelőre a bolygók állása szerint elég a képzeletben teremtés. Sok még mindig a súly a hátán, a fel nem oldott, meg nem bocsátott, eltitkolt, szőnyeg alá söpört történet, melyet le kell raknia, mert ekkora súllyal nem lehet megmozdulni.
 Nyilas (XI. 23.- XII. 21.)
Még mindig a várakozás az, ami a legjobb Önnek. Eddig bosszankodhatott azon, hogy nem úgy vagy egyáltalán nem valósulnak meg az elképzelései. Most azonban már csöndben is van, türelmes lett. Megtanulta a leckét. Június közepe táján, de júliusra már biztosan változás, a várva várt változás várható. Addig türelem, hasat süttetni a napon, kirándulás az erdőben, séta a parkban és mindennemű töltődési lehetőség, mert kelleni fog az erő, ha meglódul a szekere. Már nincs sok hátra, kitartás!
 Bak (XII. 22.- I. 20.)
Az a pihenés már nagyon hiányzik Önnek. Sőt elkezdheti tervezni a nyaralását, mert most már kifelé tud nézni a munkájából. Jó lenne valamilyen hobbit találnia, melyből hétről hétre töltekezhet. Persze ennek a hobbinak is van terhe, hiszen minden héten csinálnia kell, hogy folyamatos lehessen. Ez így egy róka fogta csuka probléma. A gondolataiban kéne változtatni, vagyis felkeltenie önmagában az öröm érzését, ha arra a bizonyos hobbira gondol és opciók, azaz választási lehetőségek nélkül (tehát nincs kibúvó) hetente pár órában azzal a bizonyos dologgal foglalkoznia. Mielőtt belekezdene a hobbiba, felkeltenie az öröm érzését önmagában azzal, hogy csak nagyszerű dolgokra gondol.
 Vízöntő (I. 21.- II. 19.)
Ha valamit most csinálni szeretne, vagy változtatni szeretne, ne beszélje meg senkivel, hanem csinálja. Sokan ugyanis lebeszélhetik, elkeríthetik és elvehetik a lelkesedését. Ez nem azért van, mert a környezet rosszat kívánna Önnek, hanem azért mert mindenki a saját életének keretei között mozog. Önnek pedig a keretei szép tágasra sikerültek, így képes megugrani és megkockáztatni lehetetlennek tűnő akadályok átugrását is. Ha pedig megcsinálta, higgye el, nem marad el a környezet gratulációja sem. Ügyeskedő, gyors észjárású, cselekményekben gazdag hónapra számíthat.
 Halak (II. 20.- III. 20.)
Bármivel is foglalkozik, otthonossá kell tennie a munkahelyét, ha autóval jár, a kocsiját, ha üzleti eladó, az üzletet, lehet Ön akár WC-s néni is, egy mintás törölközővel, egy kedves mosollyal, egy mosdóba helyezett virággal máris jobb hangulatot teremet. Az emberek közötti érzelmek közvetítése ugyanis a hónap feladata, mely feladatot úgy tudja teljesíteni, ha megnyitja saját és mások szívét. Ez közhelyesen hangozhat, mégis igen nehéz elérni, hogy igazán szívből végezze a dolgát, hogy meg merje tenni a másokra mosolygást, a segítséget nyújtó kezet egy idegen ember felé. Sok hála és a siker energiáját kapja majd vissza!    

                                                                                                                     Laki Beáta

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez