Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.28. csütörtök
Gedeon, Johanna
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28655465
   « Vissza

Horoszkóp ( szeptember 22-től október 21-ig)

 « Horoszkóp, asztrológia 
2013. szeptember 19.
 

 Kos (III. 21.- IV. 20.)
A Mérleg havában csak a racionalitás jöhet szóba, vagyis érvként és ötletként, válaszként és reakcióként csak azt fogadja el, ami logikus indokokon alapul. Irritálják jelenleg a túl érzelmes, labilis emberek, akik túl sokat vesződnek egy-egy problémán. A férfiak társasága az, amelyben jobban érzi magát, hiszen ők általában nem gyötrődnek túl sokat egy adott helyzet megoldásán. Egy hímnemű felettese segítségére is számíthat a hivatás területén. Erőben és egészségben alapvetően nem érez majd hiányt, ha hagyják dolgozni Önt!
 Bika (IV. 21.- V. 20.)
Az Ön uralkodóját a Vénuszt két oldalról mozgatják, ráncigálják. Az egyik oldal logikus, ésszerű gondolkodásra sarkallja, a másik oldal pedig túlságosan idealista, álomszerű ideák követésére készteti. Ön pedig ezek között áll és nem tudja eldönteni, mi lenne a helyes. A legrosszabb megoldás az, ha egyszer egyik oldal, másszor a másik oldal mellett dönt, mert így az idegei hamar felmondják a szolgálatot. A legjobb az lenne, ha határokat szabna a túlzott idealizmus és a túlzott racionalizmus között, vagyis e két ellentétes hatás egyesíteni tudná. Ebben a hónapban tehát a mértékletesség a kulcsszó!
 Ikrek (V. 21.- VI. 21.)
Itt lenne az ideje egy betokosodott helyzetből való kiugrásnak. Életterületet tekintve ez a betokosodott helyzet a hivatása területén keresendő. Most itt lenne az alkalom, hogy nagyot ugorjon, DE túl sok a félelem, aggodalom, rettegés, „Mi lesz ha…?” – mondat Önben. Érzi hogy mennie kéne, mégsem indul útnak. Ez pedig belső feszültséget, viszályt generál. Még nem érzi magát kellőképpen rosszul a beszorult helyzetben ahhoz, hogy ténylegesen változtatni tudjon. A valódi kérdés az, hogy vajon akarja e magát annyira rosszul érezni, amennyire szükséges ahhoz, hogy megugorja az adott változtatást? Próbálja ki, mi lenne, ha most azonnal nekikezdene gondolkodás nélkül annak, amit belül érez!
 Rák (VI. 22.- VII. 22.)
Szeptember utolsó felében nem lesz túlzottan ereje teljében, hiszen az előzőleg megélt nehéz bolygó szembenállások jócskán kivettek erejéből. Októberben kedvezőbb lesz a helyzet, szép lassan minden a helyére kerül. Szorgalmas munkával képes lesz békét teremteni lelkében, de csak akkor, ha a dolgok mélyére hatol, azaz elemzi az előzőleg megélt nehéz helyzetet. Főként a mindennapok területén érték kudarcok, melyek megbolygatták alapvetően labilis biztonságérzetét, talán pont ezért, hogy megtanítsák minden jó és rossz egyszer változásnak indul, ami pedig biztos bármilyen helyzetben az éppen Ön mindezek középpontjában.
 Oroszlán (VII. 23.- VIII. 23.)
Kompromisszumokat kell kötnie a Mérleg havában, ez pedig az Oroszlánoknak nehéz feladat. Megkérdeztetődik a tolerancia és empátia kérdése, vajon mennyire képes nagylelkűen elsőbbséget adni az Önhöz közelállóknak. Csak akkor érhet el sikereket, ha képes letenni az önközpontúságot, és másokat segíteni az eredmények elérésében, így biztosan Önnek is megbecsülés és jutalom jár. Ha azonban másokat akadályoztat, vagy a kért segítséget nem adja meg sajnos kellemetlen pillanatokra és megszégyenülésre számíthat. Szerencsére alapvetően a nagylelkűség, az oroszlán szív Önben van!
 Szűz (VIII. 24.- IX. 23.)
A munkahelyén konfliktusra számíthat Október elején. A vitás helyzet abból adódik, hogy Ön lassítaná az adott feladat megoldásának idejét, sőt nem csak a gyorsaság, hanem a felszínes megoldási stratégia is zavarja. A másik fél, illetve a kollegák viszont rövid határidőt szabnak egy olyan feladatnak, melyre több időre lenne szükség. Ön jól tudja, hogy így csak hibás eredmény születhet. Két dolgot tehet, észérvekkel elmagyarázza, hogy miért kellene több idő a megvalósításhoz, vagy kompromisszumot köt és aláveti magát mások akaratának.
 Mérleg (IX. 24.- X. 23.)
Páratlan Mérlegek párra találhatnak. Nem fog simán menni a dolog, abból lehet a legjobb társ, akiről eddig azt hitte, szóba sem jöhet. Lehet hogy első látásra nem pont olyan lesz az a valaki, akit elképzelt magának (márpedig mostanában képzelőerőben nincs hiány), de tudnia kell hogy a látszat mögött, hosszú távon értéket találhat, ha kitartó és figyelmes. A hónap energiái labilis érzelmi állapotot mutatnak, hol szárnyal a kreativitása, hol pedig úgy érzi túl nehéz az élet hátizsákja, amit a hátán hord. Egyébként is vigyáznia kell a hátára, elmehetne jógázni, vagy gyógytornára, főként ha ülő munkát végez!
 Skorpió (X. 24.- XI. 22.)
Ereje teljében van, sajnos ezáltal nem feltétlen elismerésekre és a várva várt megbecsülésre számíthat, hanem csupán feladatokra, melyeket meg kell oldani. Képes is erre, sőt túl is dolgozhatja magát. A munka öröme az, amiben megtalálja önmagát függetlenül attól, hogy a végén mi sül ki belőle. A türelem és a kitartás képessége is gyakorlásra kerül, illetve ha ezek egyike nincs meg Önben, most kifejlesztheti azt (bár a kitartás, a hosszútávon tevékenykedés alapvetően is Skorpió tulajdonság).
 Nyilas (XI. 23.- XII. 21.)
Lassan elkezdheti az álmaiban szövögetett tervek megvalósítását, kidolgozását. Tervezze meg, alakítsa ki, milyen lépések szükségesek ahhoz, hogy mindaz ami a képzeletében már létezik valóssággá válhasson. Teremtő ereje ha nem is szárnyakat, de lehetőségeket kap arra, hogy azonnal bevonzza a dolgokat, legyen szó akár jó, akár kevésbé jó dolgokról. Ahhoz hogy az Ön számára kellemes dolgokat „teremtsen” egy alapvetően nyugodt lelkiállapot szükséges, ehhez pedig dolgoznia kell azon, hogy a külvilág történése ne befolyásolja ennyire a mindennapjait. Tudnia kell, hogy bármi is történik, az nemsokára változásnak indul.
 Bak (XII. 22.- I. 20.)
A cselekvések ideje még mindig tart, ugyanakkor minden tettet akadályoztatás tesz sajnos nehezebbé. Ez lehet hogy csak azért van, hogy még megfontoltabb legyen és lassítson a tempón. Kommunikációs nehézségek adódhatnak a közeli ismerősökkel, nem értik igazán Ön mit szeretne és valljuk be őszintén, azt amit szeretne nem is kommunikálja ki jól. Ezen kívül renget új és hirtelen jött megoldandó feladat tántoríthatja el a jelenlegi feladataitól, így azt sem tudja hol áll a feje. Túlterheltségre, fáradtságra, nehézkes eredményekre számíthat.
 Vízöntő (I. 21.- II. 19.)
Szinte minden Ön által érdekelt életterületen nehézségekre számíthat. Valószínűleg ezek az akadályok abból adódnak, hogy Ön gyorsítana a dolgokon, unja már a lassú, tötyörgős tempót, ezzel szemben a környezete viszont ágáll a gyors változtatásokkal kapcsolatban. Morgás, zsörtölődés, néhány komolytalan vita is előfordulhat, hiszen mindazt az energiát, melyet most nem tud jól érvényre juttatni, valahol ki kell adnia. Ez pedig ott csapódik le majd és azokra, ahol és akik mellett éppen áll. Van az úgy, hogy ki kell magából morognia az ember fiának vagy lányának a nyűgjeit – tegye ezt!
 Halak (II. 20.- III. 20.)
Jaj de nehéz azokat az álmokat megvalósítani. Kicsit kedvetlenebb mostanság. Az álmok és a valóság között bizony hosszú szakadék tátong, melyre Önnek kell hidat építenie. Nem kicsi a feladat, meg kell tanulnia minden áldott nap újra és újra, jobban és ügyesebben, hogy nagyjából mennyi az, amennyi megvalósulhat egy álomból, egy látomásból. Higgye el, sokszor jobb, hogy nem pont azt kapjuk, amit kívánunk. Ettől függetlenül könnyebb hónap várható, mint az előzőekben megélt Szűz-hava. Egy a lényeg: NE CSÜGGEDJEN, mert a lelki labilitás földi labilis helyzeteket teremt!
       

                                                                                                                               Laki Beáta

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez