Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.04.19. péntek
Emma
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28780006
   « Vissza

Horoszkóp (december 22-től január 21-ig)

 « Horoszkóp, asztrológia 
2013. december 10.
 

Kos (III. 21.- IV. 20.)
Az új esztendő beköszöntével felgyorsulnak az események. Izgalmas fordulatok jönnek, amelyek nagyon megfelelnek az Ön alaptermészetének. Könnyen konfliktusba sodródhat olyan emberekkel, akik csak tépelődnek, kivárnak, képtelenek gyorsan dönteni. Sokan nem értik majd, miért tesz (vagy nem tesz) valamit. Tanácsos lenne több türelmet tanúsítani – vagy elvonulni néhány napra az ünnepek alatt, esetleg január első napjaiban. Keresse a nyugalmat – önmagában –, mert így születhetnek meg az előremutató megoldások. Ha peres ügye van, próbáljon meg egyezségre jutni benne, ne keresse a további konfliktust.
Bika (IV. 21.- V. 20.)
A szokásosnál is jobban fog törekedni arra, hogy kapcsolatait egyensúlyban tartsa. Jó érzékkel tudja előadni az igényeit és az érveit, ezért ebben az időszakban különösen sikeresen tud másokkal együtt dolgozni. Az ünnepek alatt nyugalomra és szeretetteljes légkörre számíthat – az új év kicsit álmosan, lustán, nehézkesen indul. A súlygyarapodást igen nehéz lesz elkerülni, nem is beszélve a felesleg leadásáról…
Mivel szereti a szép környezetet és az értékes tárgyakat, hajlamos lehet többet költeni az ünnepre, mint megengedhetné. Ha több szép élményre vágyik, menjen múzeumba, színházba, hangversenyre, vagy sétáljon egyet a Havashalom parkban.
Ikrek (V. 21.- VI. 21.)
Az év utolsó napjaiban komoly, már-már komor gondolatok foglalkoztatják. Tárgyilagosan felméri, mire jutott 2013-ban, és nem feltétlenül tölti el mély elégedettség. A változások, melyeket máskor könnyedén kezel, most inkább megriasztják. Pedig semmi ok az aggodalomra! A helyzet nem annyira súlyos, mint amilyennek látszik.
Erősen javallott a kikapcsolódás, baráti társaság, önfeledt szórakozás. Törekedjen optimista gondolkodásra, és vigyázzon arra, miről beszél: inkább azt fogalmazza meg, amit szeretne, soha ne azt, amitől fél.
Rák (VI. 22.- VII. 22.)
Távoli és nagy célok foglalkoztatják, melyek fényében az év végi teendők kissé fárasztóak lehetnek. Amikor véget ér az óév, a jövő mellett hirtelen felsejlik a múlt is, mintha a kettő valahol összeérne. A január elsejei újhold intuitív adottságainak felerősítését hozza el, ami jelentős változások forrása lesz a következő esztendőben. Biztos lehet abban, hogy ólomöntés nélkül is meglátja a jövőt szilveszter éjszaka.
Kerülje a törvénnyel való összeütközést, mindenféle jogtalan lépést és pénzügyi trükköt.
Nagy erőket fog megmozgatni, hogy változtasson az életén. Dolgozzon a köz javára, és ne adja fel az eszményeit.
Oroszlán (VII. 23.- VIII. 23.)
Ebben az időszakban különösen nagy hatással lesz a környezetére. Önérvényesítő erejét fokozzák a konstellációk – csak ne éljen vissza a hatalmával és az erejével. Ha sikerül belátni, hogy mások – a csendesebb, visszafogottabb emberek – is léteznek, akarnak és tesznek valamit ebben a világban, sok sikert könyvelhet el a hónap végére.
Számos lehetősége adódhat más, befolyásos emberek révén is. Ápolja a barátságokat, menjen társaságba. Mindig gondoljon azonban arra is, hogy minden ember tükör, és minden kapcsolatban, találkozásban önmagunkról tudunk meg valamit.
Szűz (VIII. 24.- IX. 23.)
Az év vége/eleje mindenekelőtt a tanulmányokat folytató, vizsgázó Szüzeknek kedvez. Gondolkodása mélyen szántó és alapos, keresi a szellemi kihívásokat, és végére jár minden témának, ami felkeltette az érdeklődését. Kiválóan alkalmas ez a hónap kutatómunkára, figyelmet igénylő feladatok elvégzésére, és bonyolult, értékes eszmecserék folytatására.
Egy laza, zajos szilveszterhez most nem sok kedvet érez, inkább valamilyen jelentős, vagy rejtett, titkos dologgal szeretne foglalkozni. Ezen felül szánjon időt az egészségmegőrzéssel kapcsolatos gondolatokra is!
Mérleg (IX. 24.- X. 23.)
Nehezen tudja eldönteni, mit szeretne. Menni vagy maradni, önállóan cselekedni, vagy együttműködni? Keressen valamilyen különleges programot, elfoglaltságot az ünnepekre, kreatív tevékenységet, egyedi megoldásokat …
Hirtelen megjelenhet az életében egy olyan ember, aki nagy hatással lesz sorsának további alakulására. Az új „szereplő” nem feltétlenül egy új partner! Sokkal valószínűbb, hogy egy barát, munkatárs, egy szellemi vezető, vagy művész, akinek a munkáit nagyra értékeli. Esetleg egy új családtag, gyermek (vagy unoka). Legyen nyitott a változásra, mert a változás az élet – csak a halottak mozdulatlanok.
Skorpió (X. 24.- XI. 22.)
A régi dolgok, elkezdett feladatok lassan a végükhöz közelednek. Minden bizonnyal betöltötték már szerepüket, és elsüllyedhetnek a múltban. Az ünnepek alatt talán magányosnak érzi magát (ez akkor is megeshet, ha szerető család veszi körül). Vigyázzon az egészségére és nézzen bizakodva a jövőbe. A felesleges aggódás és a régi, bevált (vagy beváltnak gondolt) megoldásokhoz való ragaszkodás nem vezet sehová.
A Skorpió bátor, nem retten vissza a saját árnyékától. És ez az árnyék most előbukkan a lelke mélyéről, emlékezteti arra, amit „elfelejtett”, és elhozza a gyógyulás lehetőségét.
Nyilas (XI. 23.- XII. 21.)
Lelkesen és derűsen néz az új esztendő elé. Családi élete nagy változás előtt áll, és ez örömmel tölti el. Hajlamos lehet azonban arra, hogy a rövid távú sikerekért, kényelemért feláldozza a távlati, magasabb célokat. „Csak még mára” kötött kompromisszumok, engedmények hátráltatják, gátolják. Ne elégedjen meg az álmodozással, tegyen is az eredményekért.
Ha új otthon vásárlását, vagy lakásának bővítését tervezi, most elkezdhet komolyan foglalkozni a kérdéssel. Vagy lehet, hogy csak a belső békére és biztos bázisra vágyik?
Bak (XII. 22.- I. 20.)
Szilveszter éjszakája fordulópont lesz az életében. Sok minden befejeződik, lezárul ezen a napon. Az új esztendőt így frissen, a régi terhektől megszabadulva kezdheti. Ez most valóban az újévi fogadalmak ideje, amelyek ritkán szoktak működni, de vannak kivételes pillanatok, amikor annál jobban.
Akárhányadik születésnapját is ünnepli ebben a hónapban, valódi újjászületésnek nézhet elébe.
Ha valamitől meg kell válnia – mármint a rossz szokásokon, káros hiedelmeken és elnyűtt tárgyakon kívül –, tekintse úgy, hogy helyet csinált az újnak, és minden veszteség sokkal nagyobb nyereség forrása lesz.
Vízöntő (I. 21.- II. 19.)
Kissé fáradtnak érezheti magát az év végére. Az élete talán kaotikussá vált, talán megfenekleni látszik. Váratlan változás érkezhet, mint derült égből a helikopter, de valójában nagyon jól tudja, hogy az a változás már régóta készülődik – érik – a lelke mélyén.
Itt az ideje, hogy elhatározza magát! Vágja el a gordiuszi csomót, vagy egy kapcsolat összekuszált fonalát. Dönthet úgy, hogy elköltözik, vagy új munkát keres. Kezdjen valami újba, és egy kicsi változás majd hozza magával a többit.
Halak (II. 20.- III. 20.)
Tél van és csend. Pihenőidő. Harmonikus konstellációk tartják fenn a békés, változatlan állapotot. Használja ki az időt feltöltődésre, felfrissülésre, az egészsége javítására. Örüljön az ünnepnek, a családnak, barátoknak, a harmóniának és szépségnek, ami körülveszi. Mert mire elolvad a hó, és a bolygók is odébb vándorolnak az Ekliptika körén, mozgalmas időszak veszi kezdetét, amelyben a Halak szülött élete is megtelik meglepetéssel és feladatokkal.

Tóth Éva Ágota
(+36 20 489 92 97)

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez