CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28826234
|
2014. március 12.
|
|
|
Hozzávalók: 1,5 kg marhafelsál, 5 gerezd zúzott fokhagyma, 1 evőkanál olaj, 1-1 kiskanál szárított bazsalikom, kakukkfű, mustármag por vagy mustár, 1-1 kiskanál só és őrölt bors A húst mossuk le, itassuk le róla a nedvességet és tegyük rácsos falú tepsibe. Egy kis tálban dolgozzuk össze a fűszereket és dörzsöljük be vele a húst, amit a végén szeletelünk fel. A 175 fokra előmelegített sütőben kb. 1 órán át sütjük. Vágódeszkára kivéve, 10 perces pihentetés után felszeleteljük. Körítésként a hússal együtt sütött, alufóliába csomagolt, héjas krumplit, zöldségsalátát adunk.
Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|