Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.29. péntek
Auguszta
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28659868
   « Vissza

Horoszkóp (március 22-től április 21-ig)

 « Horoszkóp, asztrológia 
2014. március 12.
 


Kos (III. 21.- IV. 20.)
Végre, végre! Itt a tavasz, eljött az Ön ideje! Tele van energiával, fűti a tettvágy. Számítson arra, hogy a kihívások megtalálják ebben a hónapban. Lendületét és cselekvőképességét azonban érdemes valamilyen mederbe terelnie. Vezesse le a feszültséget mozgással, sporttal, kerti munkával, nagytakarítással. Bármilyen fizikai tevékenység alkalmas lehet annak elkerülésére, hogy másokkal konfrontálódjon. Születésnapja alkalmából hozzon meg két fontos döntést: 1. Milyen káros szokásával kíván végérvényesen felhagyni? 2. Milyen egészen új dolgot fog bevezetni? Ez utóbbi lehet egészen merész (már-már „őrült”) ötlet, képtelennek tűnő gondolat. Csak vágjon bele bátran!
Bika (IV. 21.- V. 20.)
Személyes éve a végéhez közeledik, és ehhez járul még a „szokásos” tavaszi fáradtság. Nehéz megállni, hogy ne kényeztesse magát mindenféle finomsággal és kellemes időtöltéssel, noha a Húsvét előtti időszaknak még inkább a visszafogottságról illene szólnia. Próbáljon meg többet mozogni (legalább a napi séta erejéig). Ha van kertje, akkor egyszerűen juthat elegendő mozgáshoz. Étkezésben részesítse előnyben a friss tavaszi zöldeket: csírák, levelek, nyers ételek, sok folyadék (gyógytea) igen jó hatásúak! Társas élettel, vendégeskedéssel várjon Húsvétig, természetesen nem kell kerülni az embereket. Fontos szerződéseket ne írjon alá április előtt, ha nem akar anyagilag rosszul járni!
Ikrek (V. 21.- VI. 21.)
Utazásait időzítse április közepére vagy halassza el későbbre. Március vége felé még nehezen mennek a dolgok, különösen a munkában vagy tanulmányok során adódhatnak nehézségek, akadályok. Minden irányból záporoznak Önre az információk, és nagyon oda kell figyelnie arra, hogy kihámozza a lényeget. Próbáljon meg kevesebbet beszélni, és ne adjon tovább válogatás nélkül mindent, amit megtudott, játssza inkább a figyelmes hallgatóság szerepét! Saját véleményét támassza alá rengeteg érvvel. Sok kérdésre választ kaphat, ha leül, szemben egy üres székkel, és – akár átülve egyik székről a másikra – megvitatja a dolgokat Önmagával.
Rák (VI. 22.- VII. 22.)
A Kos havától szokatlan módon, egyfajta derűs békesség járja át. Nyugodt, kiegyensúlyozott lelkiállapotba kerül, és összehangolódik a környezetével. Tekintse át a maga mögött hagyott (asztrológiai) évet, vonja le a tanulságokat. Ha valamiről úgy érzi, „elrontotta”, segítséget kaphat például a Bach-virágterápiától, hogy ne essen újból ugyanabba a hibába. Megnövekedett lelkierejével optimistán néz az új kihívások elé. Tavasszal új kapcsolata is kezdődhet (nem feltétlenül párkapcsolat). Hogy a lelkierő mellé fizikai energiát is gyűjtsön, ajánlatos átgondolnia az életmódját. Hogyan lehetne rendszeres mozgást beiktatni, megteremteni a munka és a pihenés optimális egyensúlyát?
Oroszlán (VII. 23.- VIII. 23.)
Ebben a hónapban szinten mindennel könnyedén megbirkózik. Ereje teljében érzi magát, és a környezetében is rendben mennek a dolgok, megoldódnak a zűrös ügyek, elsimulnak a nézeteltérések. Kiváló időszak ez az egészségével való foglalkozásra. Az életet és a hatékonyabb munkavégzést szolgáló változtatásokat most könnyen megejtheti. Keresni fogja az új élményeket, izgalmas feladatokat, s a tudásának gyarapítására törekszik. Nagyobb önállóságra tehet szert, ha nem riad vissza a fejlődéstől, ha nem fél kipróbálni új módszereket (munkavégzés, testmozgás, diéta, kommunikáció, művészi önkifejezés … és sorolhatnám). Szerezzen be néhány divatos ruhát is tavaszra!
Szűz (VIII. 24.- IX. 23.)
Képes lesz olyan döntéseket meghozni, amelyeknél az érzelmek és a logikus érvek azonos súllyal esnek latba. Mások lelki konfliktusait szintén jól fogja kezelni, de vigyázzon, nehogy túlterhelje magát a „lelki szemetesláda és érzelmi támasz” felemésztő szerepkörében! Saját ügyeiben ugyancsak kérhet tanácsot, de inkább nőktől, mint férfiaktól, függetlenül attól, hogy Ön milyen nemű, illetve milyen természetű ügyről van szó. A családjában valószínűleg sok feladata lesz az elkövetkező hetekben – például költözés vagy új családtag érkezése miatt. Munkahelyén komolyan és fegyelmezetten dolgozik. Ha felajánlanak egy jobb lehetőséget, fizetést, beosztást, ragadja meg az alkalmat!
Mérleg (IX. 24.- X. 23.)
Az idei tavasz elhozhatja a teljes megújulást. Hirtelen más megvilágításban kerülnek a dolgok. Személyes fejlődésében egy nagyon termékeny időszak veszi kezdetét. Nagyobb beleszólása lesz életének alakulásába, növekszik az önállósága. Végre az lehet, aki a lelke mélyén mindig is lenni akart! Egyes kapcsolatai viszont megszakadnak (például költözés miatt). Ha ebben az időszakban külföldre kell utaznia, fogja fel ezt olyan lehetőségként, amely által jobb rálátása nyílik az életére. Ha költözik vagy munkahelyet változtat, ne felejtsen el hálás lenni mindazért, amit a régi helyen kapott – másfelől pedig ne ragaszkodjon semmihez, amit nem vihet tovább az „új életbe”!
Skorpió (X. 24.- XI. 22.)
Alaposan felbolydul – talán még a feje tetejére is áll – az élete. Alapvetően szereti a próbatételeket, tehát a jelenlegi helyzettel is meg fog birkózni. Az egészsége miatt nem kell aggódnia, de azért el se hanyagolja bokros teendői közepette! Szüksége lesz az erejére és a kitartására, valamint híres önfegyelmére, hogy minden kötelezettségének eleget tegyen, és minden munkát elvégezzen. Az intuíciója felerősödik. Ha eddig még nem foglalkozott okkultizmussal, pszichológiával vagy más, a fizikai világon túlmutató területtel, most sikerrel belefoghat ilyen irányú képzésbe. Türelemre lesz szüksége egy hosszan tartó, szép életszakasz megalapozásához. Jó, ha ismer valamilyen stressz-kezelő módszert, relaxációs technikát.
Nyilas (XI. 23.- XII. 21.)
Optimizmusa visszatérőben van. Ez most a hosszú távú tervezés időszaka. A szíve mélyén már érzi, hogy ebben az évben fontos, sorsdöntő változások történnek. Igaz ugyan, hogy a tényleges bekövetkeztükre még egy darabig várni kell, de az elképzelések szintjén foglalkozni velük nagyon is időszerű! Mielőtt a nagy fordulat bekövetkezne, tekintsen vissza az elmúlt évekre! Nézze meg mit ért el, mit nem – és mi az, amit látszólag elért, de valójában délibáb… Az élet hamarosan sok új lehetőséget tár Ön elé, ehhez azonban előbb „csináljon helyet az újnak”. Ha vannak gyerekei, fordítson rájuk több időt – ha nincsenek, legyen Ön egy kicsit „gyerek” ismét, játsszon, pihenjen, menjen el az állatkertbe, vegyen magának valami mókás tárgyat.
Bak (XII. 22.- I. 20.)
Tervszerűen és jót ütemezve végzi a feladatait. Odafigyel a részletekre, de látja a fától az erdőt is. Kiváló teljesítményével kivívja a felettesei elismerését, számíthat szakmai előléptetésre, megbecsülésre. Problémák esetén forduljon az idősebb rokonokhoz, munkatársakhoz, illetve döntsön a bevált módszerek, hagyományok alapján. Eredeti ötletei is támadhatnak, amelyeknek kidolgozására ne sajnálja az időt. Az elképzeléseit vesse össze a realitásokkal, és csak olyasmin dolgozzon, ami beilleszthető egy rendszerbe, valamint a közösségnek is hasznára válik. Semmit ne erőltessen, ne vigyen túlzásba (sport, étkezés, életmódbeli változás, stb.). Lassan de biztosan halad a céljai felé, kitartás, optimizmus!
Vízöntő (I. 21.- II. 19.)
Rengeteg energiája lesz ebben a hónapban – ha nem rontja el szándékosan, például egészségtelen életmóddal. Belső erőforrásai mellett számíthat mások segítségére is. Barátai, kollégái feltétlenül Ön mellett fognak állni. Mindkét nem és minden korosztály támogatni fogja. Társasági élete megélénkül. Az eredeti embereket keresi, akikben sok a fantázia, és nagy a szabadságigény. Az elköteleződés kérdése fel fog merülni valamilyen formában a következő hetekben. Szóba jöhet házasságkötés, gyermekvállalás, többéves külföldi tartózkodás – bármilyen hosszú távra szóló, fontos ügy. A helyes döntés hirtelen, intuitív úton fog megszületni, egy „megvilágosító” élmény kapcsán.
Halak (II. 20.- III. 20.)
A hónap eseményei egyértelművé teszik, hogy felesleges várni a csodára és a sült galambra. A bő beszéd és optimizmus után itt az ideje, hogy megtegye mindazt, amit mondott. Szerencsére az égiek hozzásegítik a cselekvéshez. Először egy hirtelen ötlettel áll elő valaki, aztán anyagi támogatást fog kapni olyan helyről, ahonnan a legkevésbé gondolta. Ha nem riad vissza a cselekvéstől, az emberek egy egészen új oldalát ismerik meg, és ez még a hasznára válhat a későbbiekben. Szerencsére az egészsége kiváló, a tavaszi fáradtságot csak hírből ismeri. Keresse a fiatalok társaságát, próbáljon ki valamilyen újdonságot, haszontalan dolgot, jót fog tenni, színesíti az egyéniségét.
                                                                                                                                   Tóth Éva Ágota
                                                                                                                                   (+36 20 489 92 97)

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez