Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.04.19. péntek
Emma
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28781198
   « Vissza

Sült csirke fokhagymamártással

 « Receptek 
2014. április 1.
 


Hozzávalók: 4 fél csirkemell, 2 evőkanál olaj, 4 gerezd zúzott fokhagyma, 1 dl fehérbor, 2 dl csirkehús-alaplé
     A mellet kicsontozzuk, lebőrözzük. Mindkét oldalát szép barnáspirosra sütjük egy nagy serpenyőben, a közepes lángon felforrósított olajon, majd tányérra szedjük.
     Az olajon két percig fonnyasztjuk a fokhagymát, majd felöntjük a borral, három percig melegítjük, keverjük, hogy ne ragadjon le. Hozzáöntjük az alaplét és visszatesszük a csirkemelleket. Tovább sütjük 5-10 percig, amíg a húsba dugott hőmérő (ha van) 70 fokot mutat.
     Jó étvágyat kívánunk!

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez