CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28658920
|
2014. november 11.
|
|
|
Hozzávalók: 1 db bőrös libamell, 1 nagy fej gomba, 2 gerezd fokhagyma, só
A gombát apró, hosszúkás darabokra vágjuk és a libamellet – a bőrön keresztül szúrva – sűrűn megtűzdeljük vele. A húst kevés vízzel, a fokhagymával puhára pároljuk, majd sütőben pirosra sütjük. Az átszurkált bőrből jól kisül a zsír, a gomba a húsnak, a zsírnak is igen jó ízt ad.
Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|