Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.28. csütörtök
Gedeon, Johanna
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28656211
   « Vissza

Horoszkóp (május 21-től június 20-ig)

 « Horoszkóp, asztrológia 
2015. május 15.
 

Kos (III. 21.- IV. 20.)
Sok kitartásra és türelemre lesz szüksége, ha sikert akar elérni. Lépten-nyomon akadályokba ütközik, úgy érzi, ismeretlen erők hátráltatják. Előfordulhat, hogy sokat beszél a terveiről és a tennivalókról, de amikor cselekvésre kerülne a sor, meghátrál. Ha viszont vizsgázik vagy tanul, akkor kifejezetten támogatják a csillagok. Gondolkodása egyszerre gyors, és elmélyült. Vitás ügyekben azonban már gondot is okozhat, ha túl gyorsan reagál. Ne tegyen elhamarkodott ígéreteket, kijelentéseket! Hallgassa meg a másik felet, fontolja meg a választ. Ebben az időszakban lehetőleg ne hozzon végleges döntéseket.
Bika (IV. 21.- V. 20.)
Határozottan kell fellépnie, mindenekelőtt családi ügyekben. A női felmenőkkel és leszármazottakkal meggyűlhet a baja. Lehet, hogy nem lát tisztán valamilyen ügyben, esetleg egy (nő)rokon félre akarja vezetni. Lehetnek olyan ügyek a családban, amelyeket egyszer s mindenkorra rendbe kell tenni. A párkapcsolatban ugyancsak itt az idő néhány fontos kérdés tisztázására. Visszaköszönhetnek a múltból olyan problémák, amelyeket a szőnyeg alá söpört. Ezekkel most újból foglalkozni kénytelen, ezúttal jobb megoldást keresve.
Ikrek (V. 21.- VI. 21.)
Akármennyi idős legyen, ezzel az évvel eljött a megkomolyodás ideje. Ha eddig még nem döntött volna egy nagyon fontos ügyben, most minden arra mutat, hogy nem odázhatja tovább. Sajnos, a felszínesség és jópofaság most nem nyerő. Világosan kell fogalmaznia, és az sem árt, ha pontosan értelmezi, amit mások mondanak. Kapkodásra viszont nincs oka. A most kezdődő időszak több hónapig tart, bőven lesz ideje alaposan átgondolni, hogyan tovább. A tanulmányokat folytató vagy épp befejező Ikrek hihetetlen energiával és éleslátással rendelkeznek, jó eredményre számíthatnak.
Rák (VI. 22.- VII. 22.)
A párkapcsolat és a családi viszonyok körül forognak a gondolatai. Számtalan emlék kerül felszínre, különösen akkor, ha valamelyik hozzátartója vagy akár Ön személyesen fontos esemény előtt áll (mint például születés, házasság, költözés, iskola befejezése). Az összetartozás és az önállóság kérdése ugyancsak foglalkoztatja. Egyes családtagjaival jelentős mértékben megváltozik a viszonya. Többet vagy kevesebbet találkoznak, külön- vagy éppen összeköltöznek. Házasságkötés, válás, születés és sajnos haláleset is előfordulhat. Ami történik, mélyen megérinti és elgondolkoztatja.
Oroszlán (VII. 23.- VIII. 23.)
Ha van rá lehetősége, a szabadságának egy részét vegye ki június első felében! Egyébként pedig munka mellett fordítson több időt a kikapcsolódásra. Ebben a hónapban sokan keresik a társaságát. Próbáljon meg eleget tenni a meghívásoknak. Partnere, házastársa szívesen Önnel tart. Kapcsolatukra ugyancsak ráfér némi érdekesség, játékosság. A munkahelyén további jó lehetőségeket talál. Régóta dédelgetett álma válhat valóra egy hirtelen változás következtében. Csak arra vigyázzon, nehogy a sikerek, eredmények elbizakodottá tegyék.
Szűz (VIII. 24.- IX. 23.)
A bolygók állása arra ösztönözné, hogy hirtelen változtasson, befejezzen vagy elkezdjen dolgokat. Ez azonban nagyon kockázatos lenne. Jobb, ha teszi a dolgát, és vár olyan időre, amikor megteheti az igazán nagy lépéseket. Ettől persze frusztráltnak és elégedetlennek érezheti magát. Tenni akarását valahol máshol ajánlatos levezetnie. Próbáljon ki például egy új mozgásformát, vagy kezdje újra a régit. Partnerével előfordulhatnak kommunikációs problémák, félreértések. Fontos, életre szóló kérdéseket ne most próbáljon megbeszélni. júliusban több esélye lesz rá.
Mérleg (IX. 24.- X. 23.)
Párkapcsolatában nagyon komoly, sorsdöntő eseményre számíthat. Talán maga is meglepődik, ha az örömteli hír (például gyermekáldás, házasság) nem csak boldog érzést okoz, hanem aggodalommal is eltölti. Ez mindössze azt mutatja, hogy nagyon mélyen érinti a dolog. A családi változásokkal párhuzamosan a munkahelyén is érdekes fordulat állhat elő. Ez szintén pozitív végkifejlethez vezet, csak egy pillanatra borítja fel a lelki egyensúlyát. Keresse tudatosan a kellemes programokat és élményeket. Minden oka megvan a bizakodásra és az örömre.
Skorpió (X. 24.- XI. 22.)
Az alapvetően bizalmatlan és féltékeny természetű Skorpiót sok kétség gyötri mostanában. Vajon tényleg megtalálta az igazit? És ha igen, ő is így gondolja? Reményteljes, szép jövő előtt állnak, itt az ideje az elköteleződésnek. Ne rontsa el a saját életét (plusz a párjáét) a túlzott aggódással és a kételkedéssel. Mindketten megérdemlik a boldogságot! Más természetű ügyekben – pl. szerződések, pénzügyek – már indokoltabb a gyanakvás. Jól teszi, ha utánanéz a másik félnek s a szabályoknak egyaránt. Olvassa el az apró betűt, forduljon szakemberhez. Ha valamiben mégsem járna sikerrel, pár hónap múlva kap egy újabb lehetőséget.
Nyilas (XI. 23.- XII. 21.)
Kellemes hónap elé nézhet. A Szaturnusz lassan visszahátrál a Skorpió jegyébe – egy időre félreteheti a komoly kérdéseket és a nyomasztó gondokat. A nyár az erőgyűjtés és felkészülés ideje lesz, hamarosan ugyanis az eddiginél nagyobb, felelősségteljesebb feladatok várják. Most azonban semmi teendője nincs a megszokott hétköznapi dolgokon kívül. Másfelől viszont ne számítson eget rengető pozitív fejleményekre se. Uborkaszezon. Örüljön annak, hogy minden rendben megy a maga útján. Ha a világot megváltani nem is fogja, elégedett, örömteli időszakot élhet át júniusban.
Bak (XII. 22.- I. 20.)
Gondolatai rendre visszakanyarodnak ahhoz az egy-két problémához, amik már hónapok óta foglalkoztatják. Szerencsére már nem kell sokáig várnia a fordulatra! Május végétől kezd egyre jobban kibontakozni a megoldás. Természetesen ezért Önnek is tennie kell, de az értelmes erőfeszítéstől nem riadt vissza soha. Pénzügyekben nem árt az óvatosság. ha nem muszáj, inkább ne vegyen fel hitelt – kivéve, ha az a vállalkozása bővítését szolgálja. A (tervezett) nyaraláson viszont jobb, ha takarékoskodik valamennyire. Nézzen utána a kedvezőbb ajánlatoknak.
Vízöntő (I. 21.- II. 19.)
Az Ikrek havában igazán elemében érezheti magát. Sok érdekes találkozásban lehet része, ahol megcsillogtatja tájékozottságát és humorérzékét. Minden olyan program az Ön malmára hajtja a vizet, ahol sok ember megfordul, ahol új ismeretségeket köthet. Családi életében már előfordulnak kellemetlen pillanatok. Kisebb betegség, vagy a családtagok eltérő életritmusa, életvitele okozhat konfliktust, nehéz helyzetet. Szüksége lesz türelemre és diplomáciai érzékre. Ha a partnere inkább otthonülő, ne rángassa őt magával a társas eseményekre.
Halak (II. 20.- III. 20.)
Egyes dolgok a kedve szerint alakulnak, mások viszont sok bosszúságot okoznak. Általában véve, a szeretetteljes kapcsolatokban sok szép percet élhet át. Ahol a másikkal szavak nélkül is értik egymást, ott minden kiválóan működik. Ahol viszont világos érvelésre illetve határozott, egyértelmű cselekvésre van szükség, már lehetnek gondjai. Fontos szerződések megkötését, levelek, beadványok megfogalmazását halassza későbbre – vagy bízza szakemberre. Pihenésképpen igyekezzen több időt tölteni víz közelében. Bármilyen kis séta, tóparton üldögélés megteszi.
                                                                                                                                              Tóth Éva Ágota
                                                                                                                                            (+36 20 489 92 97)

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez