Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.29. péntek
Auguszta
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28663747
   « Vissza

Horoszkóp (június 21-től július 22-ig)

 « Horoszkóp, asztrológia 
2015. június 12.
 


Kos (III. 21.- IV. 20.)
A szokásosnál több figyelemre és megfontoltságra lesz szüksége ebben az időszakban. Lobbanékony, hirtelen énjét háttérbe kell szorítania, ha nem szeretné egy szerencsétlen balesettel elrontani a vakációt. Jól teszi, ha június végén megkezdi a nyári szabadságot. Távol a napi feladatoktól kevesebb küzdelemre és vitára van kilátás. Uralkodó bolygója, a Mars június 24-től a Rák jegyében jár. A vízparti időtöltés ilyenkor fokozottan kedvező és ajánlott, azonban az óvatosság is sokkal fontosabb, mint máskor. Ha bölcsen, kapkodás nélkül cselekszik, rengeteg pozitív élményben lehet része.
Bika (IV. 21.- V. 20.)
A Vénusz és a Jupiter együttállása hajlamossá teheti túlzásokra és lustaságra. Utóbbival még jól is járhat, amennyiben épp a szabadságát tölti. Ne tervezzen azonban túlságosan aktív pihenést, mert ahhoz bizony nem sok kedve lesz. A bőséget, kényelmet annál inkább igényli és értékeli. Ha megengedheti magának, hogy most egy kicsit többet költsön a nyaralásra, nagyon hosszú távra feltöltődhet. Ha ilyesmire nincs lehetősége, próbáljon egy csipetnyi luxust és fényűzést csempészni a hétköznapokba. Ne sajnálja rá a pénzt – megérdemli, és bőven megtérül.
Ikrek (V. 21.- VI. 21.)
Mozgalmas napokkal búcsúzik a június, s ez meghatározza az egész asztrológiai hónap hangulatát. A Merkúr előre indul, szerencsés körülményeket teremtve a lassan befejeződő vizsgákhoz, illetve minden olyan tevékenységhez, ahol a beszéd, írás, tudás szerepet játszik. Utazásra, kirándulásra ugyancsak alkalmas az idő. Mit szólna egy levendulaszürethez Tihanyban? Vagy más, érdekes kiruccanáshoz, ami eddig ismeretlen helyre viszi? Ebben az időszakban még az otthonülő típusok is szívesebben kimozdulnak. Keresse fel, vagy hívja meg rég látott barátait.
Rák (VI. 22.- VII. 22.)
A mostani születésnapjával új korszak kezdődik az életében. Pontosabban: egy korszak lezárul. Ez a tény egyfelől nosztalgikus hangulatba hozza, másfelől nyugtalanítja, de egyúttal felvillanyozza. Egyszóval vegyes érzelmekkel kezdi a következő személyes évét. Pedig semmi oka nincs a szomorkodásra, sem az aggodalomra. A változás csupa jót hoz az életébe. Ráadásul, minden az Ön döntésén, hozzáállásán múlik! Mindenki a saját szerencséjének kovácsa. Itt az ideje az „újévi” fogadalmaknak, és annak, hogy most az egyszer ne is engedje lebeszélni magát arról, amit szeretne.
Oroszlán (VII. 23.- VIII. 23.)
Várt és váratlan szerencsés események következnek. Ami most jóra fordul, az minden bizonnyal hosszú távon megmarad. Legjobb időszak házasságkötésre, de bármilyen más, tartós elköteleződésre megfelelő (pl. munkahely vagy lakáskeresés). Derűlátása, sikeressége és nagyvonalúsága révén környezetében kedvelt, népszerű. Jól teszi, ha nem fukarkodik, s mindabból a jóból, amivel a sors most megajándékozza, juttat a környezetének. Akár még szerencsejátékkal is megpróbálkozhat ezekben a hetekben. Nem garantált a főnyeremény, de elképzelhető.
Szűz (VIII. 24.- IX. 23.)
Ne bocsátkozzon vitába, harcba, konfliktusba, ha egy mód van rá. A Merkúr-Neptunusz kapcsolódása jó néhány félreértést idézhet elő. Adódhatnak váratlan kellemetlenségek a hónap folyamán – például valami elromlik a háztartásban, és hirtelen javítani kell. Lesznek viszont váratlan kellemes meglepetések: egy kedves telefon, egy meghívás, egy apró ajándék vagy figyelmesség valakitől, ami széppé teszi az egész napot. A szabadságát, ha lehet, ne mostanra ütemezze, a születésnapja előtt (környékén) jobb lehetőségei lesznek. Az életbevágóan fontos döntésekkel úgyszintén várjon pár hetet.
Mérleg (IX. 24.- X. 23.)
Kedves, barátságos viselkedésével sok támogatóra és segítőre tehet szert. Az emberek általában lazábbak, közvetlenebbek a nyári hónapokban, s ez az Ön malmára hajtja a vizet. Szabadsága alatt új ismeretségeket köthet. Talán mostanában találja meg azt a társaságot, közösséget, ahová mindig is vágyott. A kellemes időtöltésből akár hosszú távú együttműködés, vagy egy új munka, vállalkozás bontakozhat ki a jövőben. Minden oka megvan arra, hogy reménykedve nézzen előre! Egyúttal ne feledkezzen arról, amit maga mögött hagy! A múlt miatt ne bosszankodjon, viszont ne felejtsen köszönetet mondani a tapasztalatokért, bármilyenek voltak.
Skorpió (X. 24.- XI. 22.)
Sok mindent szeretne elintézni, elrendezni, befejezni vagy épp elkezdeni. Ugyanakkor – most, hogy a Szaturnusz visszahátrált az Ön jegyébe – kénytelen lesz foglalkozni valamivel, amire az elmúlt hónapokban nem szakított időt. Netán úgy vélte, hogy már túl van rajta. Ne aggodalmaskodjon emiatt, most épp alkalmas az idő arra, hogy azt a bizonyos ügyet még egyszer, de most már utoljára, elővegye. Minden támogatást megkap hozzá, a társától a barátaitól, és a véletlenek folytán. Július közepén aztán nyugodtan elmehet nyaralni. Természetesen víz mellé.
Nyilas (XI. 23.- XII. 21.)
Már jó ideje tart a kellemes, szerencsés időszak a Jupiternek köszönhetően, mely planéta mellé most a „kis szerencsebolygó” a Vénusz is társult. A Szaturnusz pedig kihátrált a Nyilas jegyből, így az idén nyáron semmi nem nyomasztja. Szép, mondhatni gondtalan heteknek nézhet elébe. Remélhetőleg van lehetősége egy hosszabb szabadságra. ugyanakkor járjon nyitott szemmel. Utazás, nyaralás során megismerkedhet olyan személlyel, aki fontos szereplője lesz az életének. Ez lehet egy leendő társ vagy üzletfél. Az is előfordulhat, hogy egy új téma vagy szakterület kelti fel az érdeklődését, ami hamarosan új foglalkozás, vagy képzés irányába tereli.
Bak (XII. 22.- I. 20.)
Az igaz, hogy a naptári évnek is épp a közepén járunk, az és Ön személyes éve is épp két születésnap közt, félúton tart. Mégis érdemes megállni egy percre és visszatekinteni 2015. eddig eltelt hónapjaira. A félévi leltár – és mérlegkészítés nem haszontalan: meg fog lepődni, mennyi minden változott, mennyivel közelebb került a céljaihoz. E pedig új lendületet ad a további munkához. Ha pedig még nem jutott előbbre, hát ideje felülvizsgálni a helyzetet. Erre a legjobb alkalma akkor nyílik, ha rövidebb-hosszabb időre eltávolodik megszokott helyétől és teendőitől. Mire hazaér a nyaralásból, bizonyos ügyek „maguktól” megoldódnak.
Vízöntő (I. 21.- II. 19.)
Váratlan bevétel vagy nyeremény ütheti a markát júliusban. Éppen jókor jön, mert nagyobb kiadással járó felújítást, vagy lakáscserét tervez. Vagy talán nem tervezi, de elkerülhetetlenné válik egy másik, nem várt esemény miatt. Ha szereti a meglepetéseket, a hirtelen váltásokat, akkor most elemében érezheti magát! Ha ön a lassúbb, kiszámítható élet híve, akkor viszont sok bosszúságra számíthat. Szerencsére a családja, rokonsága támogatja, legyen szó egy hirtelen jött külföldi munkáról, vagy a család gyarapodásáról. Aggodalomra semmi oka, még nyaralásra is lesz lehetősége!
Halak (II. 20.- III. 20.)
Jó megérzései mellé ezúttal tettrekészség párosul. Minden esélye megvan arra, hogy jó időben cselekedjen. Ne okoskodjon sokat. Ha úgy látja, megérett az idő egy fontos döntésre vagy változásra, vágjon bele. A szerencse is Ön mellé szegődik, s ha komolyan elszánja magát, még többet elérhet, mint eredetileg gondolta. Vízparton tartózkodva figyeljen a balesetveszélyre. Remélhetőleg Ön tud úszni – ha mégsem, itt az ideje, hogy megtanuljon –, illetve most érdemes úszni tanítani a gyerekeit például. A nyaralást lehetőleg júliusra időzítse, és készüljön arra, hogy hazatérve komoly munka várja.
                                                                                                                                      Tóth Éva Ágota
                                                                                                                                      (+36 20 489 92 97)

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez