Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.29. péntek
Auguszta
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28661579
   « Vissza

Petrezselymes bárány

 « Receptek 
2017. április 19.
 


Hozzávalók: 1,5 kg lapocka, oldalas, 10 dkg zsír (olaj), 1 fej hagyma, 1 dl száraz fehérbor, 1 nagy csomó petrezselyem levele, só, bors, 1 teáskanál liszt
Az apróra vágott hagymát a zsíron megfonnyasztjuk, megforgatjuk benne a feldarabolt húst, amíg színét veszti. Sózzuk, borsozzuk, fedő alatt pároljuk, szükség szerint vizet, bort öntögetve hozzá. Mikor megpuhult a hús, zsírjára sütjük és félrehúzzuk a lábosban. A zsírban megpirítjuk a lisztet, belekeverünk egy kis bort és összekeverjük. Hozzáadjuk a felvágott petrezselymet és kicsit fedő alatt pároljuk. Puliszkával, vagy krumplipürével tálaljuk.
                                                                                                                                      Jó étvágyat kívánunk!

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez