Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.28. csütörtök
Gedeon, Johanna
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28657860
   « Vissza

Hagymás csirke

 « Receptek 
2018. október 17.
 



Hozzávalók: 1 kisebb csirke, 20 dkg rizs, 3 fej hagyma, 2 dl tejföl, 1 csokor petrezselyem, 5 dkg zsír, olaj, só, bors
Tűzálló tálat kizsírozunk, a mosott, lecsurgatott rizst szétterítjük benne, rászórjuk a vágott petrezselymet. Rátesszük a feldarabolt csirkét, sózzuk, borsozzuk. Vékonyra szeletelt hagymával beborítjuk és felöntjük annyi vízzel, hogy a húst ellepje. Fedő alatt forró sütőben kb. 45 percig pároljuk. Mikor a hús, a rizs megpuhult, meglocsoljuk kis olajjal és a tejföllel, majd fedő nélkül pirosra sütjük. Paradicsomsalátát adunk hozzá.

                                                                                                                                Jó étvágyat kívánunk!

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez