Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.04.19. péntek
Emma
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28780107
   « Vissza

A PEOPLE TEAM nyári tábora ismét megnyitja kapuit

 « Cikkek és hírek 
2019. július 10.
 

A nyári emlékek között minden esetben ott kell legyen minimum egy táborozás is, ami több szempontból is mérföldkövet jelenthet az ember életében. A nyári szünet forgatagában repül az idő, így a gyerekeket is érdemes hasznos elfoglaltságokkal lekötni. A rendszeres felügyelet mellett, élményekkel és akár örök barátságokkal is megajándékozhatjuk őket.

kepfile

A PEOPLE TEAM immáron 1991 óta szervezi meg az ország egyik legszenzációsabb táborozási lehetőségét, amely mindamellett, hogy remek szakembereket vonultat fel, számos érdekes, meglepő témát is érint. A diákok több mint 20 témából válogathatnak, ráadásul a bentlakásos lehetőség mellet napközis jelentkezést is választhatnak. A korosztályt tekintve a PEOPLE TEAM-gyermektábor 7-től 17 éves korig várj a gyerekeket, tiniket sok szeretettel a kecskeméti Neumann János Egyetem Homokbányai Kollégiumában.

Az interaktív foglalkozások között helyet kap a média világa, ahol a filmezésről, a színházról és a youtuberek életéről is bővebb ismereteket szerezhetnek a srácok. A techvilág szerelmesei a drónépítést, a programozást, a 3D-tervezést és különféle korszerű eszközöket is kipróbálhatnak. Július második hetétől a diákokat 3 turnusban várják a pedagógusok, szakemberek, hírességek, tudósok és olyan segítők, akik az animátorként segítik, szervezik a fiatalok szórakozási lehetőségeit.

Egy-egy csapat 4-15 főből áll, akik a délelőtti szaktábori felosztás után részt vehetnek különféle fakultatív programokon is. A sport, a képzőművészet, a tánc csak néhány azokból a lehetőségekből, ahol a gyerekek megvillanthatják a tehetségüket, vagy éppensséggel megismerkedhetnek az újdonság varázsával. Palotás Attila, a PEOPLE TEAM megálmodója egy remek balatoni táborélmény miatt vágott bele a projektbe, ami immáron 29 éve csábítja el a sokszínű programjával a fiatalokat. Attila nyelvi kurzusok indításával kezdte, majd szép lassan bővült a repertoár: az angolórák mellett a magyar, mint idegen nyelv is elérhető a kurzusok között.

Idén július 14–20., július 21–27. és július 28. – augusztus 3. Között kerülnek megrendezésre a szaktáborok. A felejthetetlen élmény garantált.

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez