Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.28. csütörtök
Gedeon, Johanna
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28659160
   « Vissza

Kapros csirke

 « Receptek 
2019. július 17.
 


       Hozzávalók: 1 egész csirke, 2 evőkanál liszt, 2 evőkanál olaj, 1 fej vöröshagyma, 2 dl tejföl, 2 csokor kapor, 1 kiskanál ecet, só, kevés cukor
    A csirkét feldaraboljuk, olajban hirtelen átsütjük, félretesszük. A hátramaradt zsiradékban a lisztet kissé megpirítjuk, hozzáadjuk egészben a hagymát, sózzuk és 2 dl vízzel pár percig forraljuk. Az átsütött csirkét beletesszük az apróra vágott kaporral, majd puhára pároljuk. Tálalás előtt ecettel, cukorral ízesítjük, hozzáadjuk a tejfölt. A hagymát kivesszük belőle és még egyszer felforraljuk. Párolt rizst adunk mellé.                                                                                                                                                                                             Jó étvágyat kívánunk!)

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez