Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.28. csütörtök
Gedeon, Johanna
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28656138
   « Vissza

Sült töltött paprika

 « Receptek 
2006. szeptember 6.
 
Hozzávalók: 6 db nagyobb paprika, 40 dkg darált hús, 4 db főtt tojás, 2 dl tejföl, 1 fej hagyma, só, bors, olaj, pirospaprika A darált húsból pörköltet készítünk, leszűrjük, levét összekeverjük 1 dl tejföllel. A húst összedolgozzuk az apróra vágott keménytojással, 1 dl tejföllel, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, ezzel megtöltjük a kivájt paprikákat. Tűzálló tál közepébe tesszük a talpára állított paprikákat, közé tesszük az esetleg megmaradt tölteléket, majd leöntjük a pörkölt tejfölös levével úgy, hogy a paprikacsúcsokat ne érje. Előmelegített sütőben közepes felső lángon sütjük kb. 15 percig, míg a paprikák megsülnek. Krumplipürével tálaljuk.
 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez