Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.28. csütörtök
Gedeon, Johanna
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28656313
   « Vissza

5 ok a vállalkozás eladására

 « Cikkek és hírek 
2020. június 9.
 

kepfile

Manapság sokan döntenek amellett, hogy vállalkozást indítanak, és sokan határoznak a vállalkozásuk, cégük eladása mellett. Akármilyen döntést is hozunk, a LOGOSZ cégcsoportra minden esetben számíthatunk, hiszen nem csak az egyéni vállalkozás indításában, hanem cég eladásban, cégvételben és cégmódosításban is a segítségünkre tudnak lenni. Természetesen, ezeken kívül, sok más szolgáltatással állnak az ügyfeleik rendelkezésére.

A LOGOSZ cégcsoport székhelyszolgáltatási csomagja a cégtábla kihelyezését és elkészítését is magába foglalja. Székhelyszolgáltatás és cégalapítás csomagjuk 10 ingyen szolgáltatással vehető igénybe, választható székhelyszolgáltatás időtartammal.

A LOGOSZ cégcsoport országos lefedettséggel rendelkezik. Budapesten 11 irodában, különböző kerületekben, vidéken pedig 9 városban állnak az ügyfelek részére székhelyszolgáltatás nyújtásban és cégügyek intézésében. A székhelyszolgáltatás és a cégalapítás Budapesten 12 kerületben működik: II. kerület, Bem utca, III. kerület, Bécsi út, VI. kerület Király utca, VII. kerület Rottenbiller utca, VIII. kerület József körút, XI. kerület Andor utca, XIII. kerület Váci út, XIV. kerület Szugló utca, XV. kerület Illyés Gyula utca, XVI. kerület Veres Péter út, XVII. kerület Pesti út és XXII. kerület Nagytétényi út.

Cégalapítás és székhelyszolgáltatás vidéken is működik a LOGOSZ közreműködésével: Debrecen, Kecskemét, Győr, Nyíregyháza, Pécs, Székesfehérvár, Szolnok, Veszprém.

A cég eladására több oka is lehet a cég tulajdonosának. A cikkben most 5 ilyen okot sorolunk fel.

       1.     Az adott cég nem az elvárásoknak megfelelő

Előfordul, hogy egy cégvezetőnek több cége, vállalkozása is van. Azonban míg az egyiket szereti, a másikhoz nem került olyan közel. Lehet, hogy termel ugyan profitot, valamiért, mégis meg szeretne a tulajdonos válni attól.

       2.     Pénzügyi függetlenség biztosítása

Előfordul, hogy egy cég kinövi magát, a tulajdonosát és egy nagyobb vállalkozásra van szükség. Ilyenkor is szükség lehet az adott cég eladására, amely egyben egy pénzügyi függetlenséget is teremthet a tulajdonosa számára. És a nagyobb haszonnal eladott cég lehetővé teszi egy másik vállalkozás elindítását. Tehát a cégeladás nem kapcsolható össze a csőddel, sőt egy vállalkozást akkor érdemes igazán eladni, amikor a legjobban megy.

       3.     Az új kihívások miatt

A cég eladására az új kihívások miatt is sor kerülhet. Hiszen a cégtulajdonos új, személyes célokat is meghatározhat, és lehet, hogy a jelenlegi cége már képtelen ezeknek a kihívásoknak megfelelni

       4.     Az időhiány miatt

A cégtulajdonosok nagyon elfoglaltak. Sok esetben a drasztikus időhiány miatt kerül sor a cég eladására.

       5.     A munka és a magánélet miatt

A cég eladása nem azt jelenti, hogy a tulajdonos a jövőben nem szeretne vállalkozó maradni. Elképzelhető, hogy a munka és a magánélet egyensúlyának megteremtése miatt más tervei vannak, és ezért válik meg a nagyobb cégtől, hogy valami más vállalkozásba kezdjen. Valami olyanba, amellyel megteremetheti azt a bizonyos egyensúlyt a munka és a magánélet között.

A LOGOSZ cégcsoport is segíthet a cégeladásban. Véleményük szerint, a cég eladása akkor válik időszerűvé, amikor az iparág a lehető legjobban megy. Hiszen a befektetők érthető módon, a növekvő iparágak iránt érdeklődnek. Az ideális, ha a tulajdonos a cég növekedését nem tudja finanszírozni, ezért van szüksége a pénzre.

 

 

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez