CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28782625
|
2020. október 14.
|
|
|
Hozzávalók: 160 g tőkehalfilé; 300 g édesburgonya; 2 közepes db lilahagyma; 4 gerezd fokhagyma; 1 ek olívaolaj; 1 dl félszáraz fehérbor; rozmaring, só, bors ízlés szerint
A halat sózzuk, borsozzuk, és bedörzsöljük egy-egy gerezd reszelt fokhagymával, majd tűzálló tálba tesszük. Mellé kockázzuk az édesburgonyát, amit szintén sózunk, borsozuk és morzsolt rozmaringgal ízesítünk. Az édesburgonyára tesszük a felszeletelt lila hagymát és a maradék fokhagymagerezdeket. Az egészet meglocsoljuk kevés olívaolajjal, majd ráöntjük a fehérbort. Alufóliával letakarva, 180 fokon, kb. 40 perc alatt porhanyósra sütjük.
Jó étvágyat!
|
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|