CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28654218
|
2006. szeptember 6.
|
|
|
Hozzávalók: 30 dkg lapocka, 30 dkg sertésmáj, 30 dkg fejhús (csont nélkül), 1 kg levescsont, 30 dkg vegyes zöldség, 2 fej hagyma, 4 gerezd fokhagyma, só, majoránna, őrölt bors.
A csontot megtisztítva, 3 liter vízben fél órát főzzük kuktában, majd leszűrjük egy nagyobb fazékba a csontlét. A húsokat felkockázzuk, a zöldséget karikára vágjuk, a hagymát felaprózzuk és a lébe tesszük. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, két csipet majoránnát, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Mikor a hús majdnem megpuhult, beletesszük a kockákra vágott (megtisztított) májat és készre főzzük. Pirított zsemlekockával tálaljuk.
Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|