Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.29. péntek
Auguszta
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28661198
   « Vissza

Közlekedési balesetek

 « Balesetek 
2021. október 14.
 

                                 Kiszaladt a busz elé                                  

Súlyos baleset történt október 8-án a Veres Péter úton. A Borotvás utca magasságában egy középkorú férfi ment át a szervizútról a vasúti síneken, és megállt az árok szélén. A közeledő  busz vezetője csak azt látta, hogy a férfi lefut az árokba, felszalad a másik oldalon, majd kiszalad az útra, pont a busz elé. (Az ároknak a HÉV felőli oldala valóban sokkal magasabb, és a lendületet nincs hol megfogni, így itt nem csupán tilos, de különösen veszélyes is az átjárás.)  Bár a vezető elhúzta a kormányt, az ütközést mégsem lehetett elkerülni, a gyalogos a busz jobb elejének csapódott, durván beszakítva a szélvédőt. A sérült gyalogos állapotát a mentők stabilizálták, majd kórházba szállították.

kepfile

Ételfutár

A Csömöri Önkéntes Tűzoltóktól kaptunk képet egy október 8-i balesetről, ahol az M0 lehajtójánál egy autó elnézett egy motoros ételfutárt, aki az ütközéstől súlyosan megsérült.

kepfile

Füstölt az ereszcsatorna

A csömöri tűzoltók vezetője, Szőke Zoltán mesélt egy érdekes történetet: szeptemberben bejelentést kaptak, hogy ég a ház, mert füstöl a tető. A helyszínen kiderült, hogy a csatornázási művek csatornafüstöléssel ellenőrizte éppen, hogy hol van bekötve az esővíz a közcsatornába, és annak a füstje szállt fel az esőcsatornán, és természetesen beborította a tetőt.

Betonfalnak ütközött

A kép a katasztófa-védelemtől származik, de számos másik felvétel is készült a szeptember 23-án éjjel történt balesetről, melynek során egy BMW betonfalnak ütközött az M3-as autópályán, Gödöllő magasságában. A vezető kiesett a kocsiból, és súlyosan megsérült. A tűzoltók nem tudták, hányan lehettek a kocsiban, ezért átfésülték az érintett pályaszakaszt. A kocsiban felhasználatlan előválasztási szavazólapok, és 18 millió forint készpénzt találtak.

kepfile

Lerepült az útról

Az M31-es autóút és az M3-as autópálya csomópontjában, Gödöllő közelében szeptember 29-én délelőtt egy kisautó átszakította a szalagkorlátot, lebucskázott a mélybe, többször átfordult, míg végül az eredeti haladási irányával szemben odalent megállt. A vezető önerőből ki tudott szállni az autóból, a Gödöllői tűzoltók biztosították a helyszínt.

kepfile

Hármas ütközés

Gödöllő közelében a Valkói úton ütközött két személyautó, majd összetörtek egy parkoló autót is szeptember 30-án. A gödöllői tűzoltók áramtalanították a kocsikat, és biztosították a helyszínt.

kepfile

 

 

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez