CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28656134
|
2006. szeptember 6.
|
|
|
Hozzávalók: fél kg parázskrumpli, 30 dkg csirkemell, 1 csészényi friss tárkonylevél, 2 dl tejföl, 2 dkg liszt, 1 paradicsom, 1 paprika, 1 fürtös uborka, só, citrom, olaj.
A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk, kevés olajon kicsit megpirítjuk. Felöntjük 2 liter vízzel, sózzuk és megfőzzük. Mikor a hús félig megpuhult, beletesszük a megtisztított parázskrumplit (vagy a kockákra vágott nagyobb újkrumplit), a tárkony felét, a felszeletelt paradicsomot, paprikát, uborkát. Végül a lisztes tejföllel behabarjuk, hozzáadjuk a maradék tárkonyt, egyet rottyantunk rajta, majd levéve a lángról fedő alatt pihentetjük. Citromlével savanyítjuk ízlés szerint.
Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|