Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.29. péntek
Auguszta
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28662871
   « Vissza

A kormány határozottan védi a gyermekeket

 « Cikkek és hírek 
2021. december 14.
 

 

kepfile

   Jövőre biztos a népszavazás: a magyarok eldönthetik, hogy kérnek-e az óvodákba, iskolákba betolakodó erőszakos szexuális propagandából

   - A magyar társadalom meghatározó többségétől távol áll a nemrégiben berobbantott, gyermekek elleni propaganda. Idegen a kultúránktól, a szociális-társadalmi tradícióinktól ez a fajta agresszív szexuális kampányolás. A kormány azért küzd, hogy ez így is maradjon, a magyar családok ajtaját ne rúgja be ez a meglehetősen megosztó, sőt felháborító törekvés – mondta a Helyi Híreknek Szatmáry Kristóf a hazánkban népszavazásra váró, gyermekvédelmi szabályozás kapcsán, amely akkora visszhangot váltott ki a társadalomban, hogy az egyes politikai pártokat és minden magyar választópolgárt, a családokat, szülőket, nagyszülőket késztethet egyértelmű állásfoglalásra.

   Emlékezetes: mivel a baloldal folyamatosan támadja, a Fidesz népszavazást kezdeményezett arról az alapvető kérdésről, hogy hazánkban ki döntheti el, hogyan nevelhetők a gyermekek. És arra jogosultak-e az óvodákba, iskolákba több nyugat-európai országban már a közoktatás részévé tett, szélsőséges propagandisták.

   - 2016-ban a migráció kérdésében is a népszavazás demokratikus intézményéhez nyúltunk, és az emberektől kapott megerősítés akkor elegendő volt arra, hogy a kötelező kvótákat megfékezzük – idézte fel a Kertváros és Alsórákos országgyűlési képviselője. Kiemelte: a népszavazás abban segít, hogy a gyermekvédelmi szabályokat nemzeti hatáskörben úgy alkossák meg, ahogy azt hazánkban az emberek helyesnek tartják.

   - Egy gyermek szexuális nevelése kizárólag a szülő dolga és joga, ezért a kéretlen szexuális-propagandától meg kell védeni a gyermekeket – jelentette ki a négygyermekes politikus, megjegyezve, hogy három fia már nagykorú, akiknek az óvodai, iskolai nevelése során az évek alatt fel sem merült, hogy nem a magyarok által helyesnek tartott pedagógiai elvek és társadalmi normák szerint nevelik őket. Mostanra viszont agresszív módon a gyereket célozzák az LMBTQ-propagandával, amely nálunk is beszivárogna a köznevelésbe.

   - Márpedig biztos, hogy nem állunk el az útjukból! A kormány kezdeményezte az Országgyűlésnél és már eldőlt, hogy lesz népszavazás, amelyen négy kérdésre már biztosan kell válaszolni. Mivel az előírások lehetővé teszik, a jövő tavaszi országgyűlési választásokkal egy időben is meg lehet tartani a népszavazást, ami egy költséghatékony megoldás – jelezte Szatmáry Kristóf, hangsúlyozva, hogy Európában elsőként a magyar emberek mondhatják el országos népszavazáson, hogy mit gondolnak erről a témáról.

   Más országokban viszont az a jellemző, hogy a balliberális politikai elit önkényesen dönt a szülők, családok megkérdezése nélkül, majd gátlástalanul be is vezetik a gyermeknevelő intézményekben a különféle szélsőséges érzékenyítő programokat – erre a képviselő maga is saját példával állt elő. Vázolta: Bécsben élő ismerősei nemrégiben megdöbbenve mesélték, hogy az ausztriai állami iskolában, ahová a gyermeküket járatják, az idén elmaradt az anyák napja, egyszerűen nem tartották meg, mivel az egyik osztálytársat egynemű szülőpár neveli, ezért rájuk való tekintettel az összes többi gyermek édesanyját sem engedték ünnepélyesen felköszönteni.

   - Ez elképesztő és felháborító: egyszeriben semmibe veszik, hogy ősidők óta óta az édesanyák hozzák világra a gyermekeket és nevelik áldozatosan, az édesapával alkotott családban – fogalmazott Szatmáry Kristóf. Mint mondta, ha most nem leszünk határozottak és vetünk gátat egyszer és mindenkorra ezeknek a törekvéseknek, akkor nálunk is valósággá válhat az a rémálomszerű kép, amit az interneten lehet látni az LMBTQ-propagandával már megfertőzött közintézményekben. Például, hogy az óvodai nevelés alatt női ruhába és parókába bújt transzszexuálisok tartanak érzékenyítő előadásokat a legkisebbeknek.

  - A kormány kitart amellett, hogy meg kell fékezni a gyermekekre irányuló egyre agresszívabb szexuális propagandát és ebben az álláspontunkban a nemzeti konzultáció is megerősített: a válaszadó magyarok 97 százaléka ugyanúgy vélekedik, mint a kormány és nem kér ebből a keresztényszociális-hagyományos magyar értékrendtől idegen filozófiából – fogalmazott a fideszes politikus, megjegyezve, hogy nyilvánvaló: a gyermekvédelmi törvény vörös posztó az LMBTQ-propaganda számára. Ezért Brüsszel és a balliberálisok több eszközzel – politikai nyomásgyakorlással, sajtótámadásokkal, kötelezettségszegési eljárásokkal és pénzügyi zsarolással – próbálják elérni, hogy a kormány hátráljon meg a magyar jogszabállyal kapcsolatban, ám erre esély sincs.

  - A tény az, hogy Brüsszel, a Soros-hálózat és a baloldal ugyanazt akarja elérni, mégpedig, hogy a magyar óvodákba, iskolákba, valamint a médiába beszivárogjon az LMBTQ-kampány. Márpedig azt mi döntjük el 2022-ben, hogy a gyermekeink milyen hatások között nőhetnek fel! Ezért biztos, hogy lesz népszavazás, mert megadjuk az esélyt a magyaroknak, hogy elmondják a véleményüket a gyermekvédelem mindenki számára lényeges, aktuális kérdéséről – szögezte le Szatmáry Kristóf, felidézve, hogy ugyan a Fidesz törvényt alkotott, ám a baloldal támadja azt, mivel elszántak: rászabadítanák a szexuális aktivistákat a közoktatásra, már egészen fiatal kortól.

   Példaként említette, hogy a Momentum bukott elnöke, Fekete-Győr András egy rádióbeszélgetésben azt fejtegette, hogy megengedné a transzszexuálisoknak a felvilágosító órákat az óvodások és az iskolások számára. A baloldali kormányfőjelölt, Márki-Zay Péter pedig a BBC-nek adott interjúban kilátásba helyezte, hogy hatalomra kerülése esetén azonnal eltörölné a gyermekvédelmi törvényt.

    - Meg kell akadályozni, hogy már az egyre kisebb gyerekek körében is erőszakosan népszerűsítik és gátlástalanul az óvodai, iskolai nevelés részévé teszik a nemátalakító kezelések, a súlyos teherrel járó műtétek, illetve összességében az LMBTQ-propaganda felnőttekre tartozó világát, mégpedig a szülők megkérdezése nélkül. Ebben a magyar baloldal nem a családokat védelmezi, hanem szolgai módon Brüsszel és a Soros-hálózat megrendeléseit teljesíti, szétforgácsolnák a hagyományainkat. Ugyan ezzel nem dicsekszenek, de Gyurcsányné és a magyar baloldal összes európai parlamenti képviselője minden LMBTQ-lobbi előterjesztést megszavaz az Európai Parlamentben, név szerint például a momentumos Donáth Anna vagy a korrupciógyanúba keveredett Cseh Katalin, és a szocialista Ujhelyi István. - Ezek a megbízott képviselők a saját hazájuk ellen szavaztak a gyermekvédelmi törvénnyel kapcsolatos brüsszeli állásfoglaláskor, és most is minden erejükkel fűtik a Magyarország elleni támadásokat – állapította meg Szatmáry Kristóf, aláhúzva, hogy jövőre akkor is magyarok döntenek a kérdésben, nem pedig Brüsszel.

   A képviselő azt is felidézte, hogy az ősszel a választókerületében is fel kellett lépjenek a genderlobbi törekvései ellen, ugyanis Zugló baloldali vezetése egy alsórákosi iskolai épületet egy olyan magánalapítványnak adna bérbe havonta többmillió forintért, amelyet az EU olyan szervezete támogat, amely a LMBTQ-propanganda európai szintű elterjesztésében érdekelt. Azonban a helyi lakosok tiltakozását meghallva a fideszes képviselők a sajtón keresztül szólították fel az mszp-s Horváth Csaba polgármestert, hogy vonja vissza a kétes pályázatot a magánalapítvány által tervezett gimnázium beköltözéséről, és inkább a felújítás előtt álló helyi zeneiskolát engedje be az épületbe, később pedig a környék megnövekedett igényeinek megfelelően állami közoktatási intézmény jöjjön létre az Egressy úti iskolaépületben. Úgy néz ki, hatott a fellépés, mivel információink szerint a kerületvezetés meghátrálni látszik, mivel hetek óta halogatják a végleges, jóváhagyó döntést az egyre kínosabb genderiskolai ügyben.

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez